Instant Gaming EU
 
 

Planet of Lana

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Planet of Lana is een avontuur met een eigenzinnige benadering van een thema dat veel mensen tegenwoordig zorgen baart: de verstoring van de natuurlijke orde en de gevolgen daarvan. In het spel neem je de rol aan van Lana, een jong meisje dat in een prachtige wereld leeft. Helaas is het evenwicht tussen mens, dier en natuur verstoord. Als gevolg daarvan is een leger van vreemde robotwezens haar planeet binnengevallen en moet ze nu haar thuisland zien te redden van een zekere ondergang. Samen met haar trouwe dierenvriend navigeert ze door adembenemende landschappen terwijl ze op zoek gaat naar antwoorden over de invasie en haar planeet.



    In Planet of Lana wordt de hoofdpersoon geconfronteerd met uitdagende omgevingspuzzels en allerlei robotachtige vijanden die er alles aan zullen doen om haar te stoppen. Stealth en vindingrijkheid zijn de sleutels om verder te komen in dit epische avontuur, maar je hebt ook goede reflexen nodig om te overleven in je gevechten tegen de robots. De hulp van je metgezel zal te allen tijde van onschatbare waarde blijken als je je doel wilt bereiken.



    Help jij Lana om alles te doen wat nodig is om de natuurlijke orde te herstellen en haar thuisland te redden van de machines in Planet of Lana?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Planet of Lana

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Planet of Lana

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief