Eneba COM
 
 

REPLACED

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      REPLACED is een spannend avontuur dat zich afspeelt in een dystopische sci-fi wereld. Het is 1980 in een alternatieve versie van Amerika. Een catastrofale nucleaire gebeurtenis heeft de beschaving aan de rand van de afgrond gebracht en nu regeren corruptie en hebzucht over wat er over is van de samenleving. Mensen worden door de machthebbers beschouwd als niets meer dan een bron van organen voor de handel, en de toekomst ziet er somber uit voor degenen in de lagere lagen van de samenleving. In zo'n verwoestend scenario neem je de rol aan van een kunstmatige intelligentie die bekend staat als R.E.A.C.H. en die tegen zijn eigen wil vastzit in een menselijk lichaam.



      REPLACED is een indie actie platformer met pixel-art graphics in 2.5D. Terwijl je het verhaal in het spel doorloopt, krijg je te maken met verschillende vijanden en gevaarlijke situaties die al je vaardigheden vereisen om ongedeerd te ontsnappen en je avontuur voort te zetten.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over REPLACED

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief