Instant Gaming EU
 
 

Prison Architect is gratis op de PC

Prison Architect is gratis op de PC

Prison Architect is een van die spellen die in 2015 zijn uitgebracht en die door de crowdfunding box zijn gegaan om het daglicht te zien. Prison Architect is ontwikkeld door de onafhankelijke Britse studio Introversion Games en wordt al sinds 2012, toen de crowdfunding-campagne werd gelanceerd, ondersteund en geprezen door de community, en biedt nog steeds een uitstekende spelervaring, terwijl het nieuwe content ontvangt.

In Prison Architect ben je de directeur van een gevangeniswezen en moet je alle aspecten ervan beheren. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van de plek, het welzijn van de gevangenen en zelfs het onderhoud van je infrastructuur.

Als je nog nooit Prison Architect hebt gespeeld, kun je het doen zonder een dubbeltje uit te geven, aangezien het spel op dit moment gratis beschikbaar is op GOG. Om het op te halen, hoef je alleen maar naar de pagina van het spel op GOG te gaan of het direct op GOG Galaxy te claimen. Zoals je misschien al geraden hebt, moet je natuurlijk een account hebben om het spel aan je bibliotheek toe te kunnen voegen, maar als je dat eenmaal hebt gedaan, zal het spel van jou zijn om te houden. Aarzel niet en grijp het nu aan, want het aanbod zal slechts voor een beperkte tijd gelden. Het eindigt op 19 december om 15.00 uur.

 

 

Als je al in het bezit bent van Prison Architect, kun je je spelervaring ook verbeteren met extra content. Er zijn drie DLC's beschikbaar voor het spel. Eén ervan, Cleared For Transfer, is volledig gratis en er zijn ook twee betaalde. Psych Ward: Warden's Edition, waarmee je een psychiatrische afdeling aan je gevangenis kunt toevoegen, en Island Bound, dat geïnspireerd is op Alcatraz, stelt je in staat om je gevangenis op een eiland te bouwen en helikopters, boten en tal van andere nieuwe functies toe te voegen. Zoals gewoonlijk, als je ze voor de beste prijs wilt krijgen, bezoek je gewoon onze vergelijker.

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief