Prison Architect's nieuwe DLC geeft gevangenen een tweede kans

Prison Architect's nieuwe DLC geeft gevangenen een tweede kans

Een deel van je leven in de gevangenis doorbrengen is geen ervaring die je iedereen zou aanraden, maar in Prison Architect kun je ontdekken dat aan de andere kant staan ook helemaal niet gemakkelijk is. Als directeur van een gevangenis heb je de taak de gevangenis vanaf de grond op te bouwen en dan elk aspect van je penitentiaire inrichting te beheren. Op papier lijkt het een gemakkelijke taak, maar je moet bij het ontwerpen van de inrichting rekening houden met heel wat variabelen, zoals de veiligheid van de plaats, de behoeften van de gevangenen, en meer. Als je eenmaal klaar bent kost het onder controle houden van alles het grootste deel van je tijd, maar er zijn altijd nieuwe manieren om je spel te verbeteren. Een komende DLC biedt de gevangenen een kans om uit de gevangenis te komen, en dit keer met legale middelen.

Second Chances is een nieuwe DLC voor Prison Architect die rehabilitatieprogramma's in het spel introduceert. De gevangenen zullen hun straf kunnen verminderen en uiteindelijk weer in de maatschappij worden opgenomen, als ze geduldig en braaf genoeg zijn om het programma te volgen. Ze zullen moeten deelnemen aan verschillende activiteiten, waaronder socialiseren met burgers, dierentherapie, lessen in conflictoplossing, en meer. Als hun gedrag aanvaardbaar is kunnen ze zelfs vragen om een plekje in de bakkerij of het restaurant te werken. Het zal geen gemakkelijk proces zijn, maar uiteindelijk zullen al degenen in het rehabilitatieprogramma onder evaluatie gaan en als ze waardig worden bevonden, zijn ze vrij.

 

 

Second Chances DLC omvat ook de figuur van de recidivist. Je moet er zeker van zijn dat een gevangene klaar is om in de maatschappij te worden opgenomen, want als hij weer een misdaad begaat zal hij weer naar de gevangenis worden gestuurd. In dat geval zul je, als directeur van de gevangenis, gestraft worden omdat je niet streng genoeg bent in je werk.

Prison Architect krijgt met Second Chances een heel interessante nieuwe mechaniek, en spelers zullen dol zijn op de nieuw toegevoegde mate van complexiteit die het aan het spel brengt. De uitbreiding lanceert op 16 juni voor Xbox One, PS4, en PC, en op 29 juni voor Nintendo Switch.

 

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief