Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin voegt nieuwe helden toe via DLC

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin voegt nieuwe helden toe via DLC

Veel fans wachten op de release van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, de nieuwe RTS geïnspireerd op Games Workshop's Age of Sigmar. Frontier Developments is erin geslaagd een RTS-game te maken die de essentie van de tabletop-ervaring weergeeft en spelers laat opgaan in spannende schermutselingen in het woeste Realm of Ghur. Welke van de drie facties die bij de lancering beschikbaar zijn je ook kiest, je hebt spannende campagnes en uitdagende multiplayergevechten tot je beschikking die je tactische bewustzijn op de proef zullen stellen.

 

 

Het spel uitbreiden

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruins beloont snel denken, snelle reacties en goede strategieën. Die heb je allemaal nodig om verder te komen in de campagne en andere tegenstanders te verslaan in de multiplayer. Elk van de helden in het spel heeft een aantal unieke vaardigheden die hun speelstijl bepalen en ook invloed kunnen hebben op de prestaties van de troepen onder hun commando.

Het spel zal bij de lancering een verscheidenheid aan helden bevatten, maar Frontier Developments voegt er meer toe via DLC. De eerste twee zijn al aangekondigd. Yndrasta, The Celestial Spear, en Gobsprakk, The Mouth of Mork, zijn twee vliegende helden die zich respectievelijk bij de Stormcast Eternals en de Orruks kunnen voegen. Terwijl Yndrasta "een krachtige vliegende held is die snel in en uit de strijd kan springen", berijdt Gobsprakk een gigantische gier en "verzamelt hij steun voor zijn Orruks en ontketent hij vernietigende kracht op zijn vijanden". Elk van hen kan je startheld vervangen voor nieuwe strategische opties in de speltypen Multiplayer en Conquest.

De release van Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin staat gepland voor aanstaande vrijdag op PC. Je kunt de goedkoopste Realms of Ruin Steam keys vinden met onze prijsvergelijker als je je wilt onderdompelen in deze nieuwe RTS-ervaring met verschillende spannende spelstanden en een complete map editor om je eigen content te maken.

  • Categorieën : Actie , Strategie
  • Uitgever : Frontier Developments
  • Ontwikkelaar : Frontier Developments
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 17 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief