Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin lanceert in november

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin lanceert in november

Frontier Developments heeft onthuld dat het real-time-strategiespel Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin op 17 november uitkomt voor pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Pre-orders zijn nu beschikbaar op alle platforms.

Realms of Ruin is ontworpen voor zowel RTS-experts als nieuwkomers in het genre en bevat een filmische singleplayer-campagne en 1v1 en 2v2 cross-platform competitieve multiplayer. De nieuwe trailer onthult de derde factie van het spel, de spectrale horde van de Nighthaunt, die verschijnt naast de eerder onthulde Stormcast Eternals en Orruk Kruleboyz legers, met een vierde die nog moet worden aangekondigd. Deze trailer onthult ook de Conquest Mode, een herhaalbare uitdagingsmodus voor één speler waarin spelers het moeten opnemen tegen een reeks onvoorspelbare gevechtsscenario's.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is gelijktijdig ontwikkeld voor zowel PC als console en is de eerste RTS die de Mortal Realms van het uitgebreide fantasy-universum van Games Workshop tot leven brengt. De campagne voor één speler speelt zich af in Ghur, het woeste en wilde Realm of Beasts, en volgt een detachement Stormcast Eternals terwijl ze proberen een krachtig artefact te bemachtigen en hun vestingnederzetting te redden van de oprukkende Orruk Kruleboyz die in de moerassen wonen. Warhammer-fans zitten vol met releases. Ze kunnen Warhammer 40.000: Rogue Trader later dit jaar en Warhammer 40,000: Space Marine 2 naar verluidt ook dit jaar.

Het speltype Conquest

In het speltype Conquest worden spelers geconfronteerd met verschillende procedureel gegenereerde uitdagingen terwijl ze een hoge score opbouwen, individuele 1v1-gevechten aangaan op een grotere kaart voordat ze een eindgevecht aangaan om elke ronde te voltooien. Maar niet alles is wat het lijkt: regelbrekende wendingen veranderen de omstandigheden van het conflict en zorgen voor een sterk verminderd zicht van de groep, snellere verplaatsingssnelheden van de eenheden of strikte tijdslimieten om de moeilijkheidsgraad te verhogen, naast een reeks andere variabelen. Spelers maken moeilijke keuzes tussen het verhogen van hun bonusmodifier of het verdienen van extra levens terwijl ze over de kaart strijden voor de hoogst mogelijke score. Elke Conquest Mode run is gebaseerd op een zaadnummer dat met andere spelers kan worden gedeeld.  

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin brengt het universum van het tafelblad tot leven op een authentieke en visueel verbluffende manier, met animaties van wereldklasse en eenheden die precies zijn gemodelleerd naar hun miniatuurtegenhangers. In dit spannende realtime strategiespel beleven spelers een verwrongen verhaal over wanhopig overleven in de campagne, voeren ze een meedogenloos gevecht over het slagveld in de multiplayer en doorstaan ze een eindeloze oorlog om de heerschappij in de Conquest-modus. Er wordt nog veel meer onthuld in de aanloop naar de lancering.  

De game lanceert op 17 november voor pc via Steam en de Epic Games Store, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Als je de Ultimate Edition of Deluxe Edition vooraf bestelt, kun je deze vanaf 14 november tot 3 dagen eerder vrijspelen. Kijk in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin en begin snel aan je epische avontuur.

  • Categorieën : Actie , Strategie
  • Uitgever : Frontier Developments
  • Ontwikkelaar : Frontier Developments
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 17 november 2023
Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief