Eneba COM
 
 

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin buigt voor de god van de verandering

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin buigt voor de god van de verandering

De evolutie van het fan-favoriete tabletopspel van Games Workshop volgt de stappen van zijn voorgangers in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin. Het klassieke Warhammer: Fantasy Battles heeft als inspiratie gediend voor veel videogames. Titels als Total War: Warhammer III en Warhammer: Vermintide II bieden een heel andere benadering van het Warhammer-universum, de overlevering en de epische gevechten. Age of Sigmar begon een nieuw tijdperk voor de wereld, met actie in de Mortal Realms. Deze acht onderling verbonden koninkrijken, voortgekomen uit de Winden der Magie, zijn de thuisbasis van verschillende strijdende facties, en Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin is een nieuwe RTS-ervaring die je de controle geeft over een van hen door middel van intense filmische campagnes en multiplayergevechten.

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin bevat verschillende facties waaruit je kunt kiezen, elk met een unieke gameplaystijl, exclusieve helden en krachtige eenheden. Je zet ze in en bestuurt ze in realtime gevechten om doelen te voltooien en hordes vijanden te bestrijden terwijl je verder komt in een verhaalgedreven campagne, andere spelers uitdaagt of verschillende spannende PvE-modi verkent. Tot nu toe heeft Frontier Developments Stormcast Eternals, Orruk Ruleboyz en Nighthaunt onthuld, maar er zijn meer facties beschikbaar in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin.

Aanschouw de God van de Verandering en zijn legers!

De Chaos Goden konden niet ontbreken in Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, en de eerste die in het spel verschijnt is niemand minder dan Tzeentch. De Discipelen van Verandering is de vierde factie in het spel en het is een groep demonen die een van de gevaarlijkste wezens in het universum dienen. Als hun meester maken de meeste van zijn volgelingen gebruik van magie om vijandelijke troepen op het slagveld uit te roeien. Van Pink Horrors tot Screamers en Magisters, de Disciples of Change bieden je een breed scala aan troepen om je tegenstanders met magie te bestoken en tot as te verbranden.

 

 

Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin belooft fans van strategie eindeloze uren speelplezier te bezorgen met uitgebreide campagnes, PvE-modi met hoge herspeelbaarheid en spannende PvP RTS-gevechten. De release van het spel staat gepland voor volgende maand op PC en je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om nu al een goedkope Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin PC-sleutel te bemachtigen.

  • Categorieën : Actie , Strategie
  • Uitgever : Frontier Developments
  • Ontwikkelaar : Frontier Developments
  • Modus : Solo, Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 17 november 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief