Remnant: From the Ashes krijgt een gratis next-gen upgrade

Remnant: From the Ashes krijgt een gratis next-gen upgrade

Remnant: From the Ashes is een post-apocalyptisch avontuur dat een zeer warm onthaal van de spelers kreeg toen het in 2019 uitkwam. Deze third-person actie shooter, ontwikkeld door Gunfire Games, wordt wel een "Dark Souls met geweren" genoemd en dat omschrijft de essentie van de gameplay vrij nauwkeurig. In het spel ben je een van de weinige overlevenden die overblijven nadat onze planeet is binnengevallen door de wortel, een entiteit uit een andere dimensie die in staat is elk levend wezen te teisteren en te corrumperen. Met behulp van een portaal dat zich op de enige nog relatief veilige plek bevindt, kun je toegang krijgen tot andere dimensies op zoek naar een manier om de bron van het kwaad dat al deze chaos heeft veroorzaakt te vernietigen. Natuurlijk moet je veel vijanden bevechten met beperkte wapens en munitie, maar het is mogelijk die te upgraden met materialen die je verzamelt naarmate je verder komt in het spel. Remnant: From the Ashes stelt je in staat je avontuur te delen met andere twee spelers en biedt je verschillende dimensies om te verkennen terwijl je een manier zoekt om de Wortel te vernietigen.

 

 

Remnant: From the Ashes beleefde een hoogtepunt in populariteit toen het gratis in de Epic Games Store op PC werd aangeboden, maar er zijn ook heel wat spelers die van het spel genieten op consoles. Ontwikkelaar Gunfire Games heeft zojuist aangekondigd dat er een gratis update voor het spel op komst is die nieuwe grafische opties voor next-gen consoles zal toevoegen. Vanaf 13 mei zullen spelers Remnant: From the Ashes "in 4K resolutie met 30 fps op de PlayStation 5 en Xbox Series X, of in 1080p resolutie met 60 fps op zowel de PlayStation 5 als de Xbox Series X/S".

 

 

Samen met deze update wordt Remnant: From the Ashes op de PC toegevoegd worden aan Xbox Game Pass en het spel zal crossplay tussen Xbox en Windows 10 spelers ondersteunen.

Het lijkt erop dat dit een heel goed moment is om Remnant te gaan spelen of terug te keren naar Remnant: From the Ashes te spelen. Zoals gewoonlijk kun je het op elk moment tegen de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief