Resident Evil Re: Verse is verschoven

Resident Evil Re: Verse is verschoven

De lancering van Resident Evil Village is nu aanstaande, want de verschijningsdatum is vastgesteld op 7 mei, volgende week. De afgelopen maanden hebben spelers de gelegenheid gehad om heel wat dingen te ontdekken over het verhaal en de gameplay die in het spel voorkomen, vooral via verschillende video's en een paar demo's. Zoals we je onlangs vertelden, is vanaf dit weekend een derde demo beschikbaar, maar die bevat niet de multiplayer, in dit geval in de vorm van Resident Evil Re: Verse, dat vorige week speelbaar was tijdens een apart bèta-evenement.

Er werd geen releasedatum opgegeven voor het multiplayer gedeelte van Resident Evil Village, en zonder deze precisering konden we ons natuurlijk voorstellen dat Resident Evil Re: Verse op dezelfde datum zou verschijnen als het hoofdspel, zoals dat ook met zijn voorganger gebeurde. Beetje lijkt het erop dat dat niet het geval zal zijn. De officiële website van het spel is namelijk bijgewerkt en je kunt er nu lezen dat Resident Evil Re: Verse zal "in de zomer van 2021" verschijnen, zonder verdere precisering. Dit is waarschijnlijk een teleurstelling voor alle spelers die verleid werden door de bèta en verwachtten Resident Evil Re: Verse op 7 mei te kunnen spelen.

 


Een ander relevant stukje informatie dat nu op de officiële website verschijnt bevestigt dat de nieuwe generatie consoles geen speciale versie van Resident Evil Re: Verse krijgen. Als je op Playstation 5 of Xbox Series X/S speelt krijg je precies dezelfde versie als op Playstation 4 en Xbox One. Er worden geen extra details over deze info gegeven, dus we weten niet of er later nog nieuwe versies komen of dat het gewoon niet op de agenda staat.

In elk geval kun je het spel voor de beste prijs vinden in onze prijsvergelijker, of je nu wel of niet de multiplayer mode van Resident Evil Village wilt spelen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief