Resident Evil Village demo zal nog veel langer beschikbaar zijn

Resident Evil Village demo zal nog veel langer beschikbaar zijn

Toen de laatste video met beelden van Resident Evil Village een paar weken geleden werd getoond, ging dat gepaard met de aankondiging van een demo waarmee spelers nog wat meer van Capcom's survival horror avontuur zouden kunnen ervaren. Al die spelers die reikhalzend op de release van het spel wachten krijgen dit weekend een nieuwe kans om het spel uit te proberen. De Maiden demo was genoeg om de stemming te zetten en de belangstelling van een groot aantal spelers te wekken, vooral dankzij de verschijning van Lady Dimitrescu. Ze werd gevolgd door de Village demo, die de spelers in staat stelde wat meer te verkennen van de stad die we in het spel zullen bezoeken. Maar er is een laatste demo die de spelers voor een beperkte tijd toegang geeft tot zowel de Village als de Castle levels.

 

 

De demo is gepland voor dit weekend en het zal de eerste zijn die op verschillende platforms beschikbaar is. Eerdere waren alleen op PlayStation beschikbaar. De enige vereiste om de demo te spelen is het spel te kunnen draaien, en je kunt het spelen op PlayStation, PC, Xbox, en Stadia. Met de demo kun je in totaal maar 60 minuten spelen, maar het is meer dan genoeg tijd om je onder te dompelen in de mysterieuze en gevaarlijke wereld van Resident Evil Village. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de demo slechts 24 uur beschikbaar zou zijn, maar Capcom heeft die tijd zojuist met een hele week verlengd vanwege het grote aantal klachten van de spelers.

 

 

De release vanResident Evil Village is gepland voor 7 mei, maar je moet deze kans niet laten lopen en een uurtje van je tijd nemen om de definitieve demo te spelen als je wilt ervaren wat het spel te bieden heeft voor je het koopt. De demo is beschikbaar van 1 mei tot 9 mei in Noord-Amerika en van 2 mei tot 10 mei in Europa. Onthoud dat je de beste prijs om Resident Evil Village te kopen op elk moment kunt vinden in onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : RE Village
  • Categorieën : Actie , Horror
  • Uitgever : Capcom
  • Ontwikkelaar : Capcom
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 6 mei 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief