Instant Gaming EU
 
 

Risk of Rain 2 viert zijn verjaardag met een gratis update

Risk of Rain 2 viert zijn verjaardag met een gratis update

De Risk of Rain serie is een veel gekozen keuze voor wie op zoek is naar een spannende roguelike ervaring die platforms en veel actie combineert en laat zien dat als je maar hard genoeg werkt je met een goed idee grote dingen kunt bereiken in de wereld van videogames. Risk of Rain begon als een studentenproject en werd gefinancierd via Kickstarter en het wist de aandacht van veel spelers te trekken. De release van Risk of Rain 2 in augustus 2020 consolideerde ontwikkelaar Hopoo Games als indie studio en bracht de gameplay naar een nieuw niveau met nog meer spannende functies. Nu, twee jaar nadat Risk of Rain 2 in Early Access op Steam verscheen, viert het spel zijn verjaardag met een gratis patch die inhoud toevoegt die in de lanceringsversie was weggelaten en een paar extra verrassingen.

 

Ons doel met deze update is om het basisspel echt verder uit te werken en af te ronden, en ook een 'dank je wel!' te zijn aan al onze fans die ons via Early Access steunden. Veel van de aandacht in deze update gaat uit naar het opnieuw bekijken van oude voorwerpen en het afwerken van inhouden die de 1.0 release niet haalden - we hebben zo'n 88 lore items toegevoegd. Een pluim voor Sivelos die ons hielp met het zware werk voor deze log entries.

 

Risk of Rain 2 spelers kunnen vanaf morgen een nieuwe overlevende kiezen om het spel mee te spelen. De Bandit was beschikbaar tijdens de testfase en hij was een van de favorieten van de modders. We zullen moeten wachten om te weten te komen welke versie van hem beschikbaar zal zijn, maar het is vrij waarschijnlijk dat hij uitgerust zal zijn met geweren, en verschillende soorten explosieven, waaronder rookbommen.

 

 

Hopoo Games heeft van deze gelegenheid ook gebruik gemaakt om te praten over de toekomst van Risk of Rain 2. Ze zijn van plan de eerste uitbreiding voor het spel in het laatste kwartaal van 2021 uit te brengen en die zal nieuwe overlevenden, voorwerpen, bazen, willekeurige gebeurtenissen, en meer brengen. Ze hebben meer mensen aangenomen om aan de console versie van het spel te werken, en hun doel is om de nieuwe inhoud op alle platforms tegelijk te lanceren. Dat is beslist goed nieuws voor wie Risk of Rain 2 op console speelt.

  • Officiële website : Risk of Rain 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Gearbox Software
  • Ontwikkelaar : Hopoo Games
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 11 augustus 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief