Robocop: Rogue City blijft uitgesteld

Robocop: Rogue City blijft uitgesteld

Het komt misschien niet als een grote verrassing voor de fans van de cybernetische agent die hebben gewacht op zijn nieuwe avontuur, maar Teyon Games heeft de release van Robocop: Rogue City opnieuw uitgesteld. Deze nieuwe videogame, die voor het eerst werd aangekondigd in juli 2022, volgt de avonturen van de iconische politieagent terwijl hij vecht om gerechtigheid te brengen in de straten van Detroit. Nieuwe criminelen en een heel nieuw verhaal met de deels mens, deels machine hoofdrolspeler uit een van de legendarische actiefilms uit de jaren tachtig die de fans van de klassiekers zullen plezieren.

Een paar maanden meer

Uitgever Nacon was aanwezig op de recente Gamescom 2023, waar de fans veel interesse toonden in het spel. De oorspronkelijke releasedatum voor Robocop: Rogue City was 23 september, maar Nacon spreekt in een publicatie via Twitter over een release op 2 november.

 

 

Er is geen officiële verklaring over de redenen voor dit uitstel, hoewel we kunnen aannemen dat het spel nog wat bijgeschaafd moet worden voordat het acceptabel genoeg is om uitgebracht te worden. Gelukkig heeft Nacon ons een spectaculaire Robocop: Rogue City die fans van de agent zal aanspreken. De legendarische cyborg Alex Murphy vecht samen met zijn partner Anne Lewis tegen criminelen. De beelden doen denken aan de originele film uit 1987 en laten spannende gameplaysequenties zien waarin Robocop een reeks bedreigingen neutraliseert. Je kunt ook een glimp opvangen van de ED-209, een lompe robot die voorbestemd was om Robocop te vervangen als ultieme wetshandhavingseenheid en hem uiteindelijk probeerde te vernietigen.

 

 

Robocop: Rogue City is verkrijgbaar voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5. De beste prijzen om een Robocop: Rogue City code zijn beschikbaar met onze prijsvergelijker, hoewel we niet kunnen garanderen dat Nacon de release van het spel niet nog een keer zal vertragen.

BG PPC IG EN
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief