Robocop: Rogue City komt niet uit op Switch

Robocop: Rogue City komt niet uit op Switch

Het nieuwe hoofdstuk in het verhaal van de beroemdste cybernetische agent wordt nauwelijks een week voor de release getroffen door onverwachte problemen. Hoewel Robocop: Rogue City niet op 2 november beschikbaar zou zijn op Nintendo Switch, verwachtten alle fans van Alex Murphy dat de game iets later op Nintendo's hybride console zou verschijnen. Helaas heeft ontwikkelaar Teyon in een recente verklaring bevestigd dat dit niet gaat gebeuren.

“At this moment we don’t have any plans for a Nintendo Switch release.”

Helaas zullen Nintendo Switch-gebruikers naar andere platforms moeten kijken als ze zich willen onderdompelen in het nieuwe FPS-avontuur met Robocop in de hoofdrol.

Een langverwachte terugkeer

Robocop: Rogue City heeft de fans van de iconische held uit de jaren 80 film verrast met zijn spannende gameplay. De game speelt zich af in Detroit tussen de gebeurtenissen in Robocop 2 en Robocop 3, en bevat een gloednieuw verhaal dat Robocop volgt terwijl hij een schimmig project onderzoekt dat de veiligheid van de burgers bedreigt. Robocop: Rogue City stelt je meer dan 20 verschillende wapens ter beschikking om allerlei bedreigingen uit te schakelen terwijl je door de straten patrouilleert. Met Peter Weller, de originele acteur uit de films, die terugkeert als stem van de met chroom bedekte agent, kunnen de fans zich onderdompelen in een spannend FPS-avontuur dat er spectaculair uitziet in de tot nu toe vrijgegeven beelden.

 

 

Of je nu fan bent van de Robocop-films of niet, Robocop: Rogue City biedt je een spannende ervaring die actie combineert met een goed verhaal in de door misdaad geteisterde straten van Detroit. Het is aan jou om de wet te handhaven volgens je eigen gevoel voor rechtvaardigheid, maar onthoud dat het beste hulpmiddel om een goedkope Robocop: Rogue City code te kopen niemand anders is dan onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief