S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplay is onthuld

S.T.A.L.K.E.R. 2 gameplay is onthuld

S.T.A.L.K.E.R. 2 werd zo lang geleden aangekondigd dat de meesten van jullie het waarschijnlijk uit het oog zijn verloren, tenzij je fervente S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-fans bent. De door GSC GameWorld ontwikkelde shooter werd oorspronkelijk meer dan 10 jaar geleden aangekondigd en sindsdien weten we er niet veel meer van, maar het lijkt erop dat de studio erin geslaagd is om wat werk af te krijgen, en we kunnen nu de eerste gameplay teaser van S.T.A.L.K.E.R. 2 bekijken.

Ook al is het maar een korte teaser die ons niet veel laat ontdekken over het gevecht of iets in het spel, de getoonde beelden zijn meer dan genoeg om S.T.A.L.K.E.R. 2 weer in de schijnwerpers te zetten. De hoofdrolspeler in het spel wordt een man genaamd Skif, en het lijkt erop dat hij het moeilijk zal hebben om te overleven in de Tsjernobyl Exclusion Zone. Als je het eerste deel in de serie hebt gespeeld, herken je waarschijnlijk de PDA die de meeste functies in de vorige spellen heeft beheerd. Je moet ook weten dat er een paar "ongelukken" zijn gebeurd in de zone die hem hebben veranderd in een post-apocalyptische woestenij vol met gemuteerde wezens en radioactieve gevaren. Daarom kun je allerlei vervelende verrassingen verwachten bij het verkennen van de verschillende locaties in het spel.

 

 

De publicatie van de teaser dient als herinnering aan de lancering van S.T.A.L.K.E.R. 2, die op een gegeven moment dit jaar op de PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S beschikbaar zou moeten zijn. Tot nu toe is er nog geen releasedatum bevestigd, maar we verwachten in de komende maanden meer nieuws over S.T.A.L.K.E.R. 2 te ontvangen. Er zijn nog veel dingen te ontdekken over het spel, en hoewel de video ons een glimp laat zien van wat ons te wachten staat, laat hij wel heel belangrijke dingen over het spel achterwege, waaronder het gevecht.

32.98€
STALKER. 2
STALKER. 2
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief