Kinguin HP
 
 

Samoerai's en magie vermengen zich in Mahokenshi

Samoerai's en magie vermengen zich in Mahokenshi
NEWS20 jan. 2023 18:00

De Japanse geschiedenis zit vol interessante personages. Er zijn veel spellen die door hen geïnspireerd zijn, maar er zijn er ook heel wat die een vleugje fantasie toevoegen om spannende avonturen te creëren. Mahokenshi combineert samoerai en magie tot een uniek universum waarin je de rol aanneemt van een krijger die de Celestial Islands moet beschermen tegen de aanval van angstaanjagende vijanden. Dit turn-based tactische rollenspel plaatst je in de schoenen van een Mahokenshi, een krachtige samoerai-magiër die behoort tot een van de vier samoerai-huizen: Saffier, Topaas, Robijn en Jade. De leden van elk van de huizen hebben toegang tot unieke vaardigheden en gebruiken een andere gevechtsstijl. Alleen door je vaardigheden te beheersen, kun je het opnemen tegen de vijanden die je tijdens je verkenning van de Celestial Islands zullen belagen.

Mahokenshi combineert turn-based tactiek met deckbuilding, zodat je het in spannende gevechten kunt opnemen tegen gevaarlijke tegenstanders. De Hemelse Eilanden hebben de vorm van een zeshoekig rooster dat je naar believen kunt verkennen terwijl je het verhaal volgt. Je komt verschillende uitdagende tegenstanders tegen die je vooruitgang proberen te blokkeren. Om ze te verslaan bouw je een deck op met kaarten die de verschillende vaardigheden en aanvallen vertegenwoordigen die je tot je beschikking hebt. Naarmate je vijanden verslaat, schatten vindt en missies voltooit in Mahokenshi, krijg je extra kaarten om je deck uit te breiden en aan te passen aan je favoriete speelstijl. Met deze kaarten kun je jezelf herpositioneren, vijanden aanvallen, hun aanvallen ontwijken en meer.

 

 

Mahokenshi heeft prachtige graphics en volledig geanimeerde personages die de wereld tot leven brengen terwijl je de Celestial Islands verkent. De release van het spel staat gepland voor 24 januari op de PC. Zoals gewoonlijk kun je met onze prijsvergelijker de beste prijs vinden om je Mahokenshi Steam sleutel te kopen als je je wilt onderdompelen in deze fantasiewereld vol magie en dodelijke zwaardgevechten.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief