Eneba COM
 
 

Mahokenshi

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Word een betoverende samurai in Mahokenshi, een turn-based kaartspel dat zich afspeelt in een fantasieland geïnspireerd door Aziatische mythen en legenden. Dwaal over de Celestial Isles en verdedig de mensen tegen demonen die het rijk willen corrumperen.



    Neem toverspreuken en zwaarden ter hand terwijl je je een weg vecht door de zwevende Celestial Isles. Verzamel kaarten om je gevechtskracht te vergroten en missies te voltooien. Naarmate je personage stijgt in level, word je meer de Mahokenshi die het rijk nodig heeft.



    Kies een personage uit een van de Grote Huizen, elk met zijn eigen elementaire krachten. Aan welke kant kies je? Het vurige Huis van Robijn? Het harde Huis van Saffier? Het sluwe Huis van Jade? Of het geheimzinnige Huis van Topaas? Kies degene die het beste bij jouw speelstijl past.



    Kies uit 200 kaarten ontworpen met prachtige kunst. Begin met het basisdeck en werk je weg naar boven terwijl je machtige vijanden verslaat en schatten verzamelt. Gebruik het terrein om voordelen te bieden, en pas je strategie aan je tegenstander aan.



    Reis door de Celestial Isles en ontdek plaatsen om te verkennen, behulpzame personages die quests kunnen geven, machtige vijanden om te verslaan en geheimen om te ontgrendelen. Groei in kracht en word de legendarische held die de wereld zal redden in Mahokenshi.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mahokenshi

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mahokenshi

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief