Eneba COM
 
 

Sea of Stars verschijnt volgende week

Sea of Stars verschijnt volgende week

Sabotage Studios maakt zich op voor de lancering van zijn aankomende grootschalige RPG met retro-inspiratie, Sea of Stars. Ter ere van de release van het spel volgende week heeft de ontwikkelaar een nieuwe trailer gedeeld met meer details over een van de meest verwachte indiespellen van dit jaar.

De lanceringstrailer geeft fans een uitgebreide blik op de prachtige wereld die wordt bewoond door de Children of the Solstice, waaronder de hoofdhelden van het spel, Valere, een Maanmonnik, en Zale, een Zonnebladdanser, tijdens hun zoektocht om de creaties te verslaan van een kwaadaardige alchemist die bekend staat als The Fleshmancer ontvouwt zich dit onvergetelijke verhaal van een grootse reis door een adembenemende wereld vol verrassingen, geneugten, vriendschap, verraad en verovering.

 

 

Maar de Children of the Solstice zullen niet alleen zijn in hun zoektocht - de trailer verrast fans met een nieuw speelbaar personage: Seraï, een dodelijke huurmoordenaar die portalen kan maken met haar vlijmscherpe dolken en vijanden kan verrassen wanneer ze het het minst verwachten. En natuurlijk is er de goede oude Garl, de sympathieke krijger-kok met een hart zo groot als zijn glimlach. Elk van deze dynamische personages speelt een ingewikkelde rol in het leven van Valere en Zale op hun reis terwijl het lot zich ontvouwt in deze mystieke, magische wereld.

Een klassieke turn-based RPG

Sea of Stars is het volgende spel van Sabotage Studios, de studio die de wereld veroverde met de platformgame The Messenger. Deze RPG brengt ongehinderd bewegen, waarbij je kunt zwemmen, klimmen, springen of richels op kunt hijsen terwijl je naadloos door de wereld beweegt met een navigatiesysteem gebaseerd op platformer-expertise dat loskomt van de klassieke, aan het raster gebonden tileset-beweging.

De gevechten zijn beurtgebaseerd, maar bevatten getimede slagen - zoals in Super Mario RPG - combo-aanvallen met twee personages, boosting en een strategisch "slot"-systeem dat opties biedt om met verschillende schadetypes te spelen om vijanden te hinderen terwijl ze krachtige aanvallen of spreuken kanaliseren, en dat alles in een meeslepende kijk op het genre; geen willekeurige ontmoetingen, geen overgangen naar aparte slagvelden en geen grinding.

Als je zelf wilt zien wat Sea of Stars te bieden heeft, kun je de demo bekijken die op de meeste platforms beschikbaar is. Maar voor degenen die overtuigd zijn van het voorstel van het spel, kun je het volledige spel aanschaffen wanneer het op 29 augustus uitkomt voor Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Playstation 4|5 en Steam. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste aanbiedingen voor Sea of Stars en begin je reis als Children of the Solstice.

15.61€
Sea of Stars
Sea of Stars
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief