BG PPC IG EN
 
 

Speel vandaag nog de demo van Sea of Stars op alle platforms

Speel vandaag nog de demo van Sea of Stars op alle platforms

Sea of Stars is een zeer interessante ontdekking voor liefhebbers van RPG's in klassieke stijl. Sabotage Studios heeft een uniek avontuur gecreëerd dat zich afspeelt in een fantasiewereld waarin je Valere en Zale, de Kinderen van de Zonnewende, vergezelt op een epische reis. Zij zijn de enigen die de volgelingen van de kwaadaardige alchemist, de Fleshmancer, kunnen verslaan door hun krachten te combineren en Eclipse Magic uit te voeren. Het spel doet denken aan klassiekers als Chrono Trigger en bevat mechanieken die fans van het genre wel kennen, maar het verbetert de ervaring door ze te moderniseren om de gameplay dynamischer en boeiender te maken.

 

 

Hoewel Sea of Stars op 29 augustus uitkomt voor PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc, hebben tot nu toe slechts enkele spelers het spel kunnen uitproberen. Er was al een demo van het spel beschikbaar op Nintendo Switch, maar die is nu ook beschikbaar op PlayStation, Xbox en pc via Steam. De demo geeft je slechts beperkte toegang tot het spel en laat de belangrijkste dungeon crawling, verkenningsmechanica en turn-based gevechtssysteem zien, en je kunt het veilig spelen zonder bang te hoeven zijn voor spoilers.

Een dynamischer klassiek avontuur

Met Sea of Stars is ontwikkelaar Sabotage Studios erin geslaagd een spel te maken dat eruitziet als een klassiek avontuur met graphics in pixelkunststijl, maar dat gebruikmaakt van moderne traversalmechanieken om je volop mogelijkheden te bieden voor een naadloze verkenning van een uitgestrekte fantasiewereld vol prachtige landschappen, gevaarlijke bedreigingen en talloze geheimen om te ontdekken.

Als je een fan bent van goede oude RPG-avonturen en je wilt je onderdompelen in een nieuwe ervaring, dan vind je met onze prijsvergelijker de beste aanbiedingen voor Sea of Stars CD-sleutels voor alle platforms vóór de release.

18.74€
Sea of Stars
Sea of Stars
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief