BG PPC IG EN
 
 

Seven: Enhanced Edition is gratis te claimen op de PC

Seven: Enhanced Edition is gratis te claimen op de PC

Het lijkt erop dat het deze week geweldig gaat worden om verschillende goede spellen gratis op de PC te krijgen. Zoals we een paar dagen geleden al zeiden, zijn Tyranny en Pillars of Eternity, twee geweldige role-playing games ontwikkeld door Obsidian Entertainment, op donderdagavond gratis beschikbaar in de Epic Games Store. Maar Humble Bundle heeft ook besloten om deze week weer een gratis spel uit te delen, en je kunt een gratis exemplaar van Seven: Enhanced Edition krijgen gewoon door een bezoekje aan humblebundle.com en het te claimen. Het spel wordt geleverd op je GOG account en is permanent van jou.

Seven: Enhanced Edition is een open-wereld actie-rollenspel dat een beetje lijkt op de andere twee eerder genoemde spellen. Het bevat ook isometrische graphics, maar de gameplay is compleet anders, omdat het spel zich richt op gevechten en stealth. Je speelt als Meester Dief Teriel, die op een missie is gestuurd die de fundamenten van de wereld van Vetrall Empire zou kunnen doen schudden. Hij zal het gevangeniseiland Peh verkennen, waar magie en technologie vermengd zijn om een fantasie-universum als geen ander te laten ontstaan. Gedwongen door een demon en geconfronteerd met tal van vijanden en gevaarlijke situaties, zal Teriel het heel moeilijk hebben om uit deze vervloekte plek te ontsnappen. Of hij nu kiest voor stealth of brute kracht als middel om Peh te verlaten, hij heeft een breed scala aan opties tot zijn beschikking om elke binnenkomende dreiging het hoofd te bieden.

 

 

Seven: Enhanced Edition bevat het basisspel Seven: The Days Long Gone en zijn Expansion Drowned Past, die een nieuwe factie introduceert die Enclave heet in het spel. De uitbreiding voegt een gloednieuw verhaal toe dat zich richt op de ontdekking van een gezonken schip dat zogenaamd vol met schatten zit en ook nog eens met meer wapens en vaardigheden voor je personage komt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief