Instant Gaming EU
 
 

Seven: The Days Long Gone

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Seven: The Days Long Gone is een action-adventure role-playing game ontwikkeld door IMGN.PRO. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar spelers in de huid kruipen van Teriel, een meesterdief en een avonturier die gevangen zit op het eiland Peh.



    Dankzij het unieke isometrische perspectief van de game kunnen spelers elke hoek van de gruizige, dystopische wereld tot in het kleinste detail verkennen. Met een rijke verhaallijn en een uitgestrekte open-wereldomgeving kunnen spelers de plot en het verhaal van het spel beleven door quests en zijmissies te voltooien en artefacten te ontdekken die over het eiland verspreid liggen.



    Spelers kunnen hun personages aanpassen via vaardigheidsbomen, waardoor ze zich kunnen specialiseren in verschillende vaardigheden zoals gevechtsvaardigheden, stealth-manoeuvres of hack-systemen. Het spel biedt verschillende gevechtsopties, waaronder schade toebrengen met zwaarden, bogen, vallen en magie.



    De graphics en visuals van het spel zijn uitstekend, met adembenemende landschappen, desolate ruïnes en indrukwekkende architectuur die de futuristische en post-apocalyptische esthetiek van het spel bepalen. Het spel bevat een spookachtige soundtrack gecomponeerd door Gavin Dunne.



    Kortom,Seven: The Days Long Gone is een uniek en boeiend actie-avonturen-rollenspel dat een buitengewone spelervaring biedt. Met een intrigerende verhaallijn, prachtige graphics en meeslepende gameplaymechanismen is het spel een must voor elke gamer.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Seven The Days Long Gone

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Seven: The Days Long Gone

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief