BG PPC IG EN
 
 

Shadows of Change is de nieuwe Total War: Warhammer III DLC

Shadows of Change is de nieuwe Total War: Warhammer III DLC

Total War: Warhammer III is een waar meesterwerk dat een van de beste trilogieën in het strategiegenre voltooit. Dit geldt vooral als je een fan bent van het miniatuurapparaat van Games Workshop, maar als je dat niet bent, levert het spel nog steeds een opmerkelijke ervaring met enorme legers die zich doodvechten op een slagveld. Het maakt niet uit welke van de meerdere facties die in het spel beschikbaar zijn je kiest, elk van hen biedt je een unieke manier om een uitdagende campagne te ervaren waarin je het opneemt tegen ontelbare vijanden. Total War: Warhammer III is nu nog beter, omdat het basisspel kan worden uitgebreid met verschillende DLC met nieuwe facties, legendarische heren en meer. Na de release van Forge of the Chaos Dwarfs DLC lanceert ontwikkelaar Creative Assembly een nieuwe uitbreiding die meer in de lijn ligt van Champions of Chaos.

Vrees de krachten van de schaduwen

Total War: Warhammer III - Shadows of Change is een nieuw stuk content dat vier personages bevat die de manier waarop je het spel speelt aanzienlijk zullen veranderen. De DLC bevat drie Legendary Lords - The Changeling (Tzeentch), de Jade Dragon Yuan Bo (Grand Cathay) en Mother Ostankya (Kislev) - samen met Legendary Hero The Blue Scribes (Tzeentch). Je kunt de aankondigingsvideo hieronder bekijken.

 

 

De studio heeft ook enkele van de nieuwigheden onthuld die deze personages het spel zullen brengen in termen van gameplay. De Changeling is een gedaanteverwisselende stalker die de krachten en vorm kan kopiëren van elk legendarisch personage dat hij verslaat of waarmee hij een verbond sluit. Misleiding en bedrog zijn zijn favoriete strategieën en hij gaat zelfs zo ver dat hij weigert nederzettingen te veroveren. In plaats daarvan kan hij kwaadaardige culten binnensmokkelen die zijn factie voordelen bieden door symbiotische of parasitaire gebouwen te bouwen. Deze kunnen worden gebruikt om voordeel te halen uit je tegenstanders in de vorm van extra inkomsten en factiewinst of om hun vooruitgang te belemmeren door corruptie te verspreiden en verwoesting aan te richten. Dit unieke personage kan ook zijn gedaanteverwisselende krachten gebruiken om schema's in gang te zetten die hem uiteindelijk uitzonderlijke beloningen opleveren terwijl hij de plannen van andere facties dwarsboomt.

Als je een volgeling van Tzeentch bent in Total War Warhammer III kun je met Shadows of Change ook een nieuwe Legendarische Held aan je legers toevoegen. De Blue Scribes zijn een paar Blue Horrors die aan het begin van elk gevecht toegang hebben tot een gerandomiseerde lijst met krachtige spreuken, die elke keer dat ze een spreuk uitspreken opnieuw wordt gerandomiseerd. Als dienaren van de god van de magie worden ze krachtiger naarmate er meer spreuken om hen heen worden uitgesproken.

Dit is nog maar het topje van de ijsberg van wat Shadows of Change toevoegt aan het spel. Je kunt nu al een Total War: Warhammer III - Shadows of Change PC-sleutel voorbestellen tegen de beste prijs met onze prijsvergelijker. Creative Assembly zal vrij snel meer onthullen over de andere twee Legendary Lords in de DLC, en je vindt alle informatie hier.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief