Instant Gaming EU
 
 

Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verbreed je horizon in Total War: Warhammer III met een gloednieuwe factie. Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs is een DLC die een nieuw kwaadaardig ras toevoegt aan de populaire strategieserie, geïnspireerd op de miniaturen van Games Workshop. Met drie nieuwe legendarische heren, nieuwe helden, unieke gameplaymechanismen en tal van nieuwe troepen die je op het slagveld kunt aanvoeren, zijn de Chaos Dwarfs een krachtige mededinger voor de overheersing van de landen in de Oude Wereld en daarbuiten.



    Astragoth Ironhand, Drazhoath the Ashen en Zhatan the Black voeren het bevel over de Chaos Dwarfs in een epische campagne. Ze gebruiken duistere magie en brute kracht om legioenen Greenskins, monsters en Dawi-Zharr onder controle te houden. Beginnend met een klein bolwerk moeten ze hun domein over de kaart uitbreiden door provincies in de buurt binnen te vallen en de nederzettingen die ze bezetten te gebruiken om buitenposten en fabrieken te bouwen. Bij Chaos Dwarfs draait alles om industriële expansie, en hun economie draait om fysieke arbeid. Verslagen vijanden worden naar de mijnen gestuurd om grondstoffen te oogsten die worden gebruikt om nachtmerrieachtige gebouwen te bouwen en dodelijke wapens te smeden om je legers te versterken. Het proces is eenvoudig, maar om een Chaos Dwarfs-leger te onderhouden is een solide economie nodig, want de kosten kunnen zich snel opstapelen.



    De Chaos Dwarfs hebben ook een interne strijd om de macht, en ze zullen concurreren om invloed te krijgen in de Toren van Zharr en extra voordelen voor de factie vrij te spelen. Het is aan jou of je met anderen samenwerkt of ze in de rug steekt als je de kans krijgt.



    Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs brengt tal van nieuwe mogelijkheden naar het spel, samen met een van de coolste facties in het Warhammer-universum.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Total War: WARHAMMER III

    Beste prijzen voor Total War WARHAMMER 3 Forge of the Chaos Dwarfs

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Total War: WARHAMMER III - Forge of the Chaos Dwarfs

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief