Instant Gaming EU
 
 

Shin Megami Tensei V: Vengeance op Game Pass?

Shin Megami Tensei V: Vengeance op Game Pass?

De aanstaande release van Shin Megami Tensei V: Vengeance maakt alle fans van de serie enthousiast. Het nieuwe spel van Atlus zal eennieuwe standaarden zetten met een overvloed aan verbeteringen en nieuwigheden die van deze nieuwe versie van de originele Shin Megami Tensei V een veel betere ervaring zullen maken dan zijn voorganger. Terwijl de Canon van de Schepping spelers het verhaal in het vorige spel laat verkennen zoals het was, introduceert de Canon van de Wraak een gloednieuwe verhaallijn met een nieuwe demonische factie, de Qadištu, die hun eigen pad bepalen in het conflict tussen engelen en demonen.

Een flitsende controverse

Alles leek klaar te zijn voor de release van Shin Megami Tensei V: Vengeance op 14 juni, tot gisteren. Een Instagram-reel wees erop dat het spel bij de lancering op Xbox Game Pass zou worden uitgebracht en dit zette alle fans voor een raadsel. Oorspronkelijk zou het spel worden uitgebracht op Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en pc, maar deze informatie verraste alle fans. Atlus heeft echter snel genoeg gereageerd om deze kwestie op te helderen.

 

 

Volgens de ontwikkelaar zal Shin Megami Tensei V: Vengeance bij de lancering niet worden opgenomen in Xbox Game Pass. De beelden van Instagram zijn het resultaat van een fout met het sjabloon dat is gebruikt om de rol te maken. De studio heeft zijn excuses aangeboden en de content is nu verwijderd, maar het wilde duidelijk maken dat de informatie fout was. Daarom zal Shin Megami Tensei V: Vengeance geen deel uitmaken van Microsofts abonnementsdienst en zul je het moeten kopen voor het platform van je keuze als je het wilt spelen. Precies op dit punt komt onze prijsvergelijker goed van pas, want hiermee kun je eenvoudig de beste kortingen op Shin Megami Tensei V: Vengeance CD keys vinden, zodat je het spel kunt downloaden en op de eerste dag aan dit nieuwe avontuur kunt beginnen.

Shin Megami Tensei V: Vengeance belooft het spel te zijn dat zijn voorganger niet was door een ervaring te bieden met verbeterde gameplayfuncties en gloednieuwe content. Atlus wil er een must-have van maken voor de fans van de populaire JRPG-serie.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief