Shin Megami Tensei V: Vengeance zet nieuwe standaard in de serie

Shin Megami Tensei V: Vengeance zet nieuwe standaard in de serie

Shin Megami Tensei V: Vengeance is een nieuwe versie van de role-playing videogame die in 2021 door Atlus wordt uitgebracht, en de aanstaande lancering heeft alle fans van de serie enthousiast gemaakt. Het aantal verbeteringen dat Vengeance aanbrengt in de originele Shin Megami Tensei V op het gebied van verhaal, gameplay en prestaties dragen ertoe bij dat de aankoop van het spel de moeite waard is, zelfs voor degenen die het origineel hebben gespeeld. Vechten tegen demonen uit andere rijken in een post-apocalyptische en verwoeste stad Tokio was nog nooit zo spannend als in Shin Megami Tensei V: Vengeance, omdat het spel je meer opties dan ooit geeft dankzij de introductie van een nieuwe factie. Verbeterde graphics, nieuwe mechanica en de mogelijkheid om het spel op meerdere platforms te spelen in plaats van het als Nintendo Switch exclusive te lanceren, brengen het nieuwe spel veel verder dan zijn voorganger.

Beter dan ooit

De originele Shin Megami Tensei V werd door veel fans van de serie gezien als een gemiste kans, maar Vengeance rijst op als een verontschuldiging van korte broek die de ontwikkelaar verlost en die fans van JRPG-games die op zoek zijn naar iets anders dan de Persona-serie weet te boeien. Niet alleen handhaaft Shin Megami Tensei V. Vengeance de moeilijkheidsgraad van eerdere delen in de serie, maar het verwijdert ook alle zwakke punten van het origineel en breidt de inhoud uit om de game tot een waar juweel van het genre te maken.

Atlus heeft een nieuwe Shin Megami Tensei V: Vengeance-video uitgebracht met veel gameplaybeelden die gericht zijn op de nieuwe elementen en het spannende turn-based gevechtssysteem. Je kunt de video hieronder bekijken.

 

 

Shin Megami Tensei V: Vengeance brengt meer van alles wat de populaire JRPG-serie tot een favoriet van de fans heeft gemaakt, en vergeleken met zijn voorganger is het gewoon overduidelijk veel beter. Natuurlijk, als jouw favoriete spelplatform niet de Nintendo Switch is, krijg je binnenkort de kans om dit epische avontuur voor het eerst aan te gaan, want Shin Megami Tensei V: Vengeance lanceert op 14 juni 2024 voor pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo's platform. We raden je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste deals te vinden en Shin Megami Tensei V: Vengeance te pre-orderen als je dat nog niet hebt gedaan.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief