BG PPC IG EN
 
 

Sonic Frontiers' eerste grote update is vandaag beschikbaar

Sonic Frontiers' eerste grote update is vandaag beschikbaar

Sonic Frontiers kwam een paar maanden geleden als een verrassing die een nieuwe kijk bood op de wereld van de iconische blauwe egel. Tot die tijd vielen de meeste spellen met Sonic in de hoofdrol in dezelfde categorieën, maar Sonic Frontiers speelt zich af in een uitgestrekte open wereld. Het spel biedt volop mogelijkheden voor verkenning, een gevechtssysteem vol actie, spectaculaire baasgevechten en meer. Het is een revolutionaire kijk op de franchise die een meerderheid van de fans heeft overtuigd, zelfs degenen die een beetje wantrouwig waren toen het werd aangekondigd.

Een gratis update voor Sonic Frontiers

SEGA onthulde al zijn plannen om extra inhoud voor Sonic Frontiers uit te brengen, en we wisten dat het een aantal nieuwigheden voor het spel in petto had. De eerste grote gratis update voor het spel arriveert vandaag, en introduceert nieuwe uitdagingsmodi, een fotomodus en een nieuwe jukebox-optie. 

Foto's kunnen maken van Sonic's spannende avonturen in Sonic Frontiers terwijl je luistert naar muzieknummers uit eerdere delen van de serie zoals Live & Learn (Sonic Adventure 2) Open Your Heart (Sonic Adventure) of Reach For The Stars (Sonic Colors Ultimate) is altijd een pluspunt. Je hebt vanaf het begin toegang tot 13 nieuwe nummers, en 40 andere worden vrijgespeeld door verschillende Sound Memories verspreid over de eilanden te verzamelen. 

 

 

De nieuwe uitdagingsmodi zijn de Cyber Space Challenge, een tijdaanvalsmodus waarin je zeven levels moet uitspelen, en Battle Rush, waarin je het opneemt tegen een reeks Guardians en Titans. Maak ze zo snel mogelijk af, en je krijgt een speciale beloning.

Sonic Frontiers blijft de komende maanden extra inhoud krijgen die het nog interessanter zal maken. Als je dit avontuur nog moet ontdekken, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om je Sonic Frontiers PC-sleutel te krijgen en je onder te dompelen in een fantasiewereld om je aan te sluiten bij de blauwe held.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief