Instant Gaming EU
 
 

Sonic Superstars

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken de Northstar Islands in een nieuw Sonic-platformavontuur dat een eerbetoon is aan de klassiekers. Speel als Sonic, Tails, Knuckles en Amy en navigeer door een reeks uitdagende levels terwijl je op topsnelheid rent. Sonic Superstars is een gloednieuwe en moderne kijk op de klassieke platformactie die van de Sonic-serie een van de grootste hits in de geschiedenis van videogames heeft gemaakt.



    Met geremasterde graphics in 3D biedt Sonic Superstars je een uitgestrekte wereld om te verkennen in een opnieuw vormgegeven versie van de klassieke ervaring. Ontdek nieuwe functies en deel het plezier met maximaal drie andere spelers in de co-op modus terwijl je vecht tegen de volgelingen van Dr. Eggman en zijn mechanische creaties uitdaagt. Vind de Chaos Emeralds en speel hun krachten vrij om op ongekende manieren met de wereld te communiceren. En als je zin hebt in wat PvP-actie, bevat Sonic Superstars een unieke Battle Mode voor 8 spelers waarin je het online opneemt tegen tegenstanders van over de hele wereld.



    Als je op zoek bent naar een gemoderniseerde versie van Sonic's klassieke avontuur, dan biedt Sonic Superstars je een spannende ervaring in een kleurrijke wereld.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sonic Superstars

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    • LEGO® Fun Pack
    • Sonic Konijn Huid
    • Mech-onderdelen - Strijdmodus
    • Bonus Main Menu Wallpapers
    • Digitaal kunstboek & Mini originele soundtrack

    Opmerkingen over Sonic Superstars

    Yevson
    Yevson
    23 okt. 2023 11:49on dlcompare.es
    Sonic Superstars es un juego de plataformas 2D que intenta recrear el estilo clásico de la saga con gráficos 3D, poderes nuevos y cooperativo para cuatro jugadores. Los niveles son variados y tienen algunos detalles originales, pero también son muy lineales y poco desafiantes. Los poderes de las Esmeraldas del Caos son divertidos de usar, pero no aportan mucho a la jugabilidad. El modo historia tiene tres campañas que se hacen repetitivas y el modo batalla es anecdótico.
    Sonic Superstars is een 2D-platformgame die de klassieke stijl van de serie probeert na te bootsen met 3D-graphics, nieuwe krachten en coöp voor vier spelers. De levels zijn gevarieerd en hebben een aantal originele accenten, maar zijn ook erg lineair en weinig uitdagend. De Chaos Emerald krachten zijn leuk om te gebruiken, maar voegen niet veel toe aan de gameplay. De verhaalmodus heeft drie campagnes die repetitief worden en de gevechtmodus is anekdotisch.
    Makster
    Makster
    22 okt. 2023 22:25on dlcompare.fr
    Les jeux sonic style old sonic sont toujours aussi bien, ca donnes toujours se coté nostalgique qui est incroyable.
    De oude sonic-spellen zijn nog steeds geweldig, ze geven je nog steeds dat nostalgische gevoel dat ongelooflijk is.
    DarkEndXIII
    DarkEndXIII
    22 okt. 2023 13:06on dlcompare.fr
    Toujours un plaisir d'avoir du nouveau pour Sonic, un gameplay à l'ancienne qui à l'air bon, les graphisme sont plutôt jolie.. Hâte de tester !
    Het is altijd leuk om iets nieuws te hebben voor Sonic, old-school gameplay die er goed uitziet, en de graphics zijn best mooi... Kan niet wachten om het uit te proberen!
    Jaiper13
    Jaiper13
    21 okt. 2023 18:19on dlcompare.es
    Sonic Superstars es un juego increíble que combina la velocidad y la emoción de los juegos clásicos de Sonic con nuevos elementos y personajes emocionantes. El juego presenta gráficos impresionantes y una jugabilidad fluida que te mantendrá enganchado durante horas. Los fanáticos de Sonic definitivamente no se sentirán decepcionados con Sonic Superstars. Además, la variedad de modos de juego y la posibilidad de competir con otros jugadores hacen que este juego sea aún más emocionante. ¡Es un tít
    Sonic Superstars is een ongelooflijk spel dat de snelheid en spanning van de klassieke Sonic-games combineert met nieuwe elementen en spannende personages. Het spel heeft verbluffende graphics en een soepele gameplay die je urenlang in de ban houdt. Sonic-fans zullen zeker niet teleurgesteld zijn in Sonic Superstars. Bovendien maken de verschillende speltypen en de mogelijkheid om het tegen andere spelers op te nemen deze game nog spannender. Het is een titel die je urenlang aan je zal binden.
    Gamer2021
    Gamer2021
    21 okt. 2023 09:03on dlcompare.fr
    Les graphismes du ne sont pas ceux d'un jeu de 2023 mais plutôt 2013 et encore... Il n'y a pratiquement aucune innovation juste le même gameplay qu'il y a 20 ans mais ça coûte 50€.
    De graphics zijn niet die van een spel uit 2023, maar eerder uit 2013, en dan nog... Er is vrijwel geen vernieuwing, gewoon dezelfde gameplay als 20 jaar geleden, maar het kost wel £50.
    Rejnhardt
    Rejnhardt
    21 okt. 2023 06:52on dlcompare.fr
    Un "retour aux grands classiques" revisité, attendu au tournant par les fans. Ça ne va pas renouveler la saga comme l'aura joliment fait Frontiers mais sera-t'il au moins au niveau des anciens...C'est à voir
    Een herziene "terugkeer naar de grote klassiekers", waar fans reikhalzend naar uitkijken. Het zal de saga niet op dezelfde manier vernieuwen als Frontiers dat deed, maar zal het op zijn minst gelijkwaardig zijn aan zijn voorgangers?
    noar
    noar
    20 okt. 2023 22:33on dlcompare.fr
    Encore une déception pour sonic... le jeu est trop moche, les "zone inédites" sont les mêmes que sur megadrive mais avec des noms dfférents, le jeu se finit en 4h, la caméra est zoomée à fond sur le perso donc ça nous arrive de sauter à l'aveugle, la coop ratée seulement locale et la caméra arrive pas à suivre 2 joueurs (alors à 4...). Le seul point positif c'est l'ost mais là on est habitué avec les jeux sonic... Sortir presque en même temps qu'un Mario Wonder ça fait de la peine
    Weer een teleurstelling voor sonic... het spel is te lelijk, de "nieuwe zones" zijn hetzelfde als op megadrive maar met andere namen, het duurt 4 uur voordat het uit is, de camera is helemaal ingezoomd op het personage waardoor we soms blindelings springen, de co-op mislukt alleen lokaal en de camera kan het niet bijhouden met 2 spelers (dus met 4...). Het enige positieve punt is de ost, maar dat zijn we gewend van Sonic games... Bijna tegelijk uitbrengen met Mario Wonder is echt jammer.
    Laposte
    Laposte
    20 okt. 2023 20:12on dlcompare.fr
    Dommage que le cahier des charges des jeux impose du multijoueur à tout-va (en dehors de la coopération) car je pense que ce Sonic Superstars aurait pu être encore meilleur en se focalisant à 100% sur le solo. Le solo est bien trop court, et je conseillerais le jeu à ceux qui ont déjà dosé Sonic Mania, sinon je préconise ce dernier par rapport à celui-ci.
    Het is jammer dat de specificaties van het spel een volledige multiplayer opleggen (afgezien van co-op), want ik denk dat Sonic Superstars nog beter had kunnen zijn als het zich 100% op de singleplayer had gericht. De singleplayer is veel te kort en ik zou het spel aanraden aan degenen die Sonic Mania al hebben gespeeld, anders zou ik Sonic Mania aanraden boven deze game.
    PacoAtNight
    PacoAtNight
    20 okt. 2023 19:24on dlcompare.com
    I will only play it when it drops in price or in the game pass because I really didn't like the last two chapters I played (Mania and Origins).
    Ik zal het alleen spelen als het in prijs daalt of in de game pass omdat ik de laatste twee hoofdstukken die ik heb gespeeld (Mania en Origins) echt niet leuk vond.
    SunshineEV0
    SunshineEV0
    20 okt. 2023 19:20on dlcompare.com
    I'm a little perplexed by the short duration (only 5 hours) and by the fact that they focused everything on Chrono mode. It's okay that it's not a story-driven title, but the offering seems a little thin to me
    Ik sta een beetje perplex van de korte duur (slechts 5 uur) en van het feit dat ze alles hebben gericht op de Chrono-modus. Het is goed dat het geen verhaalgedreven titel is, maar het aanbod lijkt me wat magertjes
    Laat meer reacties zien
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief