BG PPC IG EN
 
 

Sonic Frontiers krijgt zijn tweede gratis DLC

Sonic Frontiers krijgt zijn tweede gratis DLC

Sinds Sonic Frontiers uitkwam, heeft het de grote schare fans van de iconische blauwe egel van SEGA weten te boeien. De uitgestrekte open wereld en unieke gameplaymechanieken zijn een verademing voor een franchise die gevangen zat in een eindeloze cyclus van platformgames, waarin het met elke aflevering moeilijker werd om te vernieuwen. Ondanks de aanvankelijke zorgen heeft Sonic Frontiers een plekje veroverd in de harten van alle Sonic-fans, omdat je de Starfall Islands naar eigen inzicht kunt verkennen terwijl je het opneemt tegen hordes kwaadaardige monsters en een overvloed aan geheimen ontdekt.

SEGA reageert op het vertrouwen dat de fans in het spel hebben gesteld met het uitbrengen van gratis DLC's die Sonic Frontiers uitbreiden met nieuwe functies. Nadat de spelers in maart de toevoeging van een fotomodus, nieuwe uitdagingen en een jukebox met tal van nieuwe soundtracks zagen, heeft de ontwikkelaar nu weer een DLC uitgebracht vol interessante nieuwigheden.

Gelukkige verjaardag Sonic

De "Birthday Bash" update bevat nieuwe verzamelbare Koco's die je kunt verzamelen tijdens je avontuur in Starfall Islands, evenals nieuwe speciale moves en uitdagingen. De belangrijkste toevoeging van de update is de New Game Plus-modus, waarmee je je avontuur opnieuw kunt beginnen met een hogere moeilijkheidsgraad met behoud van al je vaardigheidsboom- en power-upniveaus uit het vorige spel. Als bonus kun je ook verschillende cosmetische verjaardagsartikelen vrijspelen om Sonic aan te passen.

 

 

Sonic Frontiers krijgt later dit jaar een derde gratis update. Het zal de meest relevante van de drie zijn, want hij bevat nieuwe speelbare personages en een nieuwe verhaallijn. Gelukkig heb je tot die tijd genoeg nieuwe dingen te doen in het spel. Vergeet niet dat je met onze prijsvergelijker de beste deals kunt vinden voor Sonic Frontiers CD keys voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief