Sons of the Forest update geeft deltavlieger en gevaarlijkere vijanden

Sons of the Forest update geeft deltavlieger en gevaarlijkere vijanden

De eerste patch voor Sons of the Forest is zojuist uitgekomen en heeft enkele grote veranderingen aangebracht in vijanden, voorwerpen en zelfs ieders favoriete AI-metgezel, Kelvin. 

De eerste grote verandering is de toevoeging van een deltavlieger, die te vinden is boven op een klif aan de zuidwestkant van de bergen. Met dit apparaat kun je je snel van grote hoogte verplaatsen, waardoor je veel tijd bespaart in plaats van tokkelbanen aan te leggen van de bergen naar de bossen.

Ook is een verrekijker toegevoegd, waarmee je een heel eind komt bij je verkenningsmissies. Je kunt ze vinden op een strand in het noordwesten van het eiland.

 

 

De vijanden in Sons of the Forest zijn slimmer dan die van het oorspronkelijke spel, ze laten je in een hinderlaag lopen en omsingelen je als ze je basis aanvallen. Niet alleen hebben ze geleerd wachttorens in hun bases te bouwen, ze zijn nu ook taaier op hogere moeilijkheden. Ook is er een mid-boss spel toegevoegd aan de voedselbunker, gewoon om het interessanter te maken.

Vijanden hebben nog een andere truc achter de hand: kannibalen kunnen nu uit bomen naar beneden springen om je van bovenaf aan te vallen. Ja, nu moet je goed gebruik maken van die verrekijker om te zien of er geen wachten om je vanuit de boomtoppen te overvallen.

Er zijn ook verschillende fixes in deze patch. De belangrijkste fix is dat je AI metgezel, Kelvin, niet langer bomen omhakt waar je boomhut in staat. Ook is er een eerder ontbrekend leren pak aan de wereld toegevoegd dat Virginia kan dragen. Voor de volledige lijst van Patch 01 updates kun je kijken op de steam pagina van het spel. 

Tot nu toe is Sons of the Forest een absolute overwinning ondanks vertragingen en opening in Early Access. Als je deze survival horror nog moet proberen, kun je bij ons tegen de beste prijzen een Sons of the Forest PC key krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief