Sons of the Forest update voegt found footage toe en verbetert AI

Sons of the Forest update voegt found footage toe en verbetert AI

Sons of the Forest maakte veel indruk op de horrorscene toen het een maand geleden uitkwam in Early Access, en het wordt alleen maar beter. De nieuwste patch verbetert het gedrag van de AI en voegt een Action Cam toe voor het bekijken van tapes die je in de wildernis vindt.

Bekijk voor alles de multiplayer trailer voor Sons of the Forest hier:

 

 

Dieper het bos in

De eerste toevoeging is het Action Cam item, waarmee je gevonden tapes kunt bekijken, evenals de eerste bekijkbare beelden. Verwacht bij elke nieuwe patch nog verschillende tapes te vinden. 

Vervolgens zijn er diverse verbeteringen aan de AI. Zo kan je metgezel Kelvin nu twee boomstammen op zijn schouders dragen. Virginia zal nu vaker langskomen als je een hoge sentimentscore met haar behaalt. 

De verbeteringen gelden ook voor de kannibalen. Je zult ze levensechter gedrag zien vertonen, zittend en loungend op verschillende plekken in hun kamp, of wegrennend als ze bang zijn. Kannibalen hebben een nieuwe animatie gekregen waardoor ze sneller en meer ontwijkend zijn tijdens een gevecht. Als ze niet in gevecht zijn, kijken ze elkaar soms gewoon aan alsof ze stilletjes communiceren. Vrouwelijke kannibalen kun je aantreffen terwijl ze bloed drinken uit dorpstroggen of van dode dieren, of juichen voor hun familieleden, en zelfs dansen op radiomuziek. 

Je ziet ook verschillende toevoegingen, zoals een extra meer, snellere vogels, en eenden die bij de golfbaan verschijnen. Behalve deze zijn er nog verschillende verbeteringen en bugfixes in de volledige patch notes hier.

Ondanks dat Sons of the Forest nog in Early Access is, heeft het zichzelf gecementeerd als een van de meest vermakelijke horrortitels van dit jaar. Als je deze binnenkort te verschijnen survival horror klassieker nog niet geprobeerd hebt, kun je een Sons of the Forest PC sleutel goedkoop krijgen via onze prijsvergelijker.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Immerse yourself in the war-torn universe of Warhammer 40,000: Rogue - 100
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief