Soulmask is de nieuwe survivalhit

Soulmask is de nieuwe survivalhit

Survival lijkt de naam van het jaar te zijn als het gaat om populaire videogame releases. De lijst met releases die de aandacht van de gemeenschap hebben weten te trekken is behoorlijk lang en bevat titels als Palworld, Nightingale, V Rising, Manor Lords, Enshrouded en meer. Ze bieden allemaal een ander soort ervaring met verschillende functies, maar allemaal nemen ze het op tegen alle kansen in een specifiek scenario en leggen ze alle verantwoordelijkheid voor je eigen overleving op jouw schouders. Soulmask is een nieuwe toevoeging aan deze lijst.

 

 

Een mix van ARK en Palworld

Soulmask is onlangs uitgebracht in Early Access via Steam en het is nu al de nieuwe favoriet van de fans van het genre. Het spel was een van de populairste titels in het laatste Steam Next Fest en biedt een spannende survivalervaring in een primitieve wereld. Je kruipt in de huid van de leider van een stam en eigenaar van een mysterieus masker waarmee je unieke krachten kunt beheersen. Met het masker kun je het lichaam van een stamgenoot bezitten om gebruik te maken van hun vaardigheden. Je kunt vanaf nul beginnen met het bouwen van een uitgestrekte nederzetting voor je stam en de hulp inroepen van andere NPC's om je stam te laten groeien en bloeien.  

Gedetailleerde crafting-mechanismen die de automatisering van veel processen omvatten, een dynamisch simulatiesysteem dat elk van je stamleden uniek maakt, zelfs in hun dagelijkse activiteiten wanneer je ze niet bestuurt, een uitgestrekte regio bevolkt door andere stammen om te verkennen, uitdagende eindbazen en een grote verscheidenheid aan wapens om te gebruiken in gevechten zijn enkele van de functies die Soulmask tot een hit hebben gemaakt. Bovendien heeft ontwikkelaar CampFire Studio zeer ambitieuze plannen voor een spel dat nog steeds in ontwikkeling is en updates blijft uitbrengen om nieuwigheden en veranderingen toe te voegen.

 

 

Toen Soulmask in Early Access werd uitgebracht, was het spel al meer dan 400.000 keer op verlanglijstje gezet, een aantal dat blijft stijgen naarmate meer spelers dit spannende overlevingsavontuur ontdekken. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Soulmask, en als je op zoek bent naar een nieuw soort survivalervaring moet je het spel een kans geven. Vergeet niet dat de beste deals voor Soulmask Steam keys al beschikbaar zijn met onze prijsvergelijker. Laat het je vrienden weten, want je kunt deze unieke ervaring delen met andere spelers in de co-op multiplayer modus.

23.09€
Soulmask
Soulmask
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief