You are here
We also support
 
 
 
 

Space Marine 2 en Darktide komen binnenkort in de schijnwerpers te staan

Space Marine 2 en Darktide komen binnenkort in de schijnwerpers te staan
NEWS 24 mei 2022 14:30

Er zijn veel franchises met speciale vieringen door het jaar heen, en Games Workshop kan niet minder zijn. Warhammer tabletop games hebben als inspiratie gediend voor veel videospellen, en Warhammer Skulls is het evenement waar alle aankondigingen over alles wat met de populaire tabletop strategie spellen te maken heeft plaatsvinden. Het evenement van dit jaar trapt af op 1 juni om 19:00 CEST, en alle fans kunnen het via Twitch volgen. 

 

 

Games Workshop heeft al bevestigd dat er nieuws zal zijn over Space Marine 2 en Warhammer 40,000: Darktide, twee komende titels waar veel fans al een tijdje op wachten. Enerzijds werd het vervolg op Space Marine aangekondigd tijdens The Game Awards 2021, en het belooft de actie op te voeren door de ondernemingen van kapitein Titus te volgen terwijl hij samen met zijn kameraden vecht tegen onophoudelijke hordes Tyraniden in een nieuw avontuur. Anderzijds is Warhammer 40,000 Darktide een co-op actiespel voor 4 spelers dat een groep agenten van de Inquisitie tegenover Chaos cultisten plaatst in de korfstad Tertium. Twee totaal verschillende benaderingen van de actie, geïnspireerd op hetzelfde spel, die de fans graag diepgaand willen ontdekken.

 

 

Het Warhammer Skulls evenement zal ook meer nieuws brengen over spellen waarvan de spelers al kunnen genieten. Total War: Warhammer III en Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters zouden wat aandacht moeten krijgen. We krijgen misschien ook wat nieuws over een van de meest viscerale series in de franchise, Vermintide, al is het onzeker of we de aankondiging van een nieuw spel of iets anders zullen zien. Vergeet in elk geval niet op 1 juni te blijven kijken om alles over je favoriete spellen te weten te komen, en vergeet niet onze prijsvergelijker te bezoeken om spellen als Total War: Warhammer III goedkoop te vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief