Eneba COM
 
 

Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sluit je aan bij de Grijze Ridders in een epische campagne om een sector van het melkwegstelsel te bevrijden van een vreselijke dreiging. Een mysterieuze plaag, bekend als de Bloom, verspreidt zich over het heelal en jij bent verantwoordelijk voor het vinden van de oorsprong en het stoppen van de plaag voordat het triljoenen doden kan veroorzaken. Met de hulp van een Inquisitor voer jij het bevel over een groep van Titans beste krijgers die de Bloom onderzoeken en strijden tegen de krachten van Chaos om de werelden van het Keizerrijk te redden.



    Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters is een turn-based tactische role-playing game die doet denken aan games als XCOM 2. Je begint met een schip en een kleine groep Grey Knights onder je commando en leidt ze op verschillende missies door het heelal. Er zijn verschillende soorten Space Marines. Elk van hen heeft toegang tot unieke vaardigheden, verschillende soorten uitrusting en wapens. Als je de missies voltooit, verzamel je middelen om meer van deze vrij te spelen en de capaciteiten van je soldaten te verbeteren als ze genoeg ervaring hebben opgedaan om een hoger niveau te bereiken.



    Je moet alle dienaren van de Ruinous Powers die je tegenkomt vernietigen en ook een goede strategie ontwikkelen om te voorkomen dat de planeten in de sector worden geïnfecteerd door de Bloom, omdat dit een catastrofe kan ontketenen die miljarden levens zou kosten.



    Zult u stand kunnen houden tegen de corrumperende invloed van Chaos en de Hamer van de Keizer kunnen helpen de melkweg te zuiveren in Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer 40k Chaos Gate Daemonhunters

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters

    bowserc6
    bowserc6
    23 feb. 2022 08:55on dlcompare.com
    Le bon mélange entre vermintinde et Warhammer 40k, hâte qu'il sort.
    De perfecte mix tussen Vermintinde en Warhammer 40k, ik hoop dat het bevalt.
    Jail
    Jail
    22 feb. 2022 19:12on dlcompare.fr
    Je ne connais pas du tout ce jeu, donc j'attends de voir ce qu'il va donner avant de l'acheter (bien sûr sur ce site :D)
    Ik ken dit spel helemaal niet, dus ik wacht even af hoe het uitpakt voordat ik het koop (natuurlijk op deze site :D)
    620a38a0a5a62@ayoub jaa
    620a38a0a5a62@ayoub jaa
    14 feb. 2022 12:54on dlcompare.fr
    Je ne connais pas du tout ce jeu, donc j'attends de voir ce qu'il va donner avant de l'acheter (bien sûr sur ce site :D)
    Ik ken dit spel helemaal niet, dus ik wacht even af hoe het uitpakt voordat ik het koop (natuurlijk op deze site :D)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief