Instant Gaming EU
 
 

Space Marine 2 heeft een officiële releasedatum

Space Marine 2 heeft een officiële releasedatum

De uitreiking van de Game Awards diende om de beste games van 2023 in verschillende categorieën te bevestigen, maar het evenement was ook de perfecte gelegenheid om belangrijke aankondigingen te doen. Warhammer 40.000: Space Marine 2 werd onlangs uitgesteld. Uitgever Focus Entertainment kondigde onlangs het uitstel van de releasedatum aan en liet de enorme community van fans die reikhalzend uitkijken naar het vervolg op Warhammer 40,000: Space Marine in het ongewisse. Gelukkig werd gisteren tijdens The Game Awards de officiële releasedatum onthuld voor de aankomende third-person shooter die zich afspeelt in het Donkere Millennium.

Komt volgend jaar september uit

Warhammer 40,000: Space Marine 2 zal speelbaar zijn op 9 september 2024. Het is een behoorlijke vertraging voor een spel dat dit jaar zou moeten verschijnen, maar de aankondiging geeft de fans in ieder geval een datum om naar uit te kijken. Space Marine 2 brengt luitenant Titus terug in een nieuw avontuur. Deze keer leidt hij de Ultramarines in een episch gevecht tegen de Tyranids op een belegerde planeet. Met coöperatieve gameplay voor maximaal drie personen en actie op de koop toe wordt Warhammer 40,000: Space Marine 2 de volgende grote hit in de groeiende lijst van titels geïnspireerd op het tabletop-spel van Games Workshop.

"We are thrilled to finally reveal the release date for Space Marine 2. The entire team has poured their passion and creativity into this game, and we can't wait for players to experience it at last. It's been an incredible journey, and we're excited to share the fruits of our labor with players and the Warhammer 40,000 community."

 

 

Met nog zoveel maanden voor de boeg totdat je je kunt onderdompelen in het universum van Space Marine 2 zijn er nog andere opties beschikbaar als je een Warhammer 40K-fan bent. Warhammer 40.000: Rogue Trader is de eerste CRPG van de franchise en biedt je een andere kijk op een universum dat al meer dan duizend jaar in oorlog is. Natuurlijk vind je de beste deals voor Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD key met onze prijsvergelijker voor de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief