Warhammer 40.000: Space Marine 2 komt eind 2024 uit

Warhammer 40.000: Space Marine 2 komt eind 2024 uit

Warhammer 40.000 is altijd al een inspiratiebron geweest voor videogames, maar de aankondiging van Warhammer 40.000: Space Marine 2 werd verwelkomd door een enorme groep fans. Het vervolg op de eerste Space Marine biedt dezelfde soort third-person shooter benadering van de actie. In het nieuwe spel keert de hoofdpersoon van de eerste titel, luitenant Titus, terug in een nieuwe campagne waarin hij het opneemt tegen een horde woeste Tyranids. Verbeterde graphics, actie op de laars en een spannende coöperatieve modus voor maximaal drie spelers zijn de hoogtepunten van een titel die hoge verwachtingen heeft gewekt bij de fans.

 

 

Komt volgende zomer of later

Uitgever Focus Entertainment heeft onlangs wat licht geworpen op de toekomst van Warhammer 40.000: Space Marine 2. Een publicatie op de officiële website onthult dat het volgende maand de officiële lanceerdatum voor het spel zal onthullen. In hetzelfde document bevestigt de uitgever een tijdvenster voor de release en plant deze voor de tweede helft van 2024.

"The game is now poised to ship in the second half of 2024, to provide the time needed to properly polish the game and to ensure the best possible experience. Focus Entertainment is committed to releasing a game that is of the highest quality and that exceeds the expectations of the countless fans of the franchise. Space Marine 2 has already accumulated over a million wish lists to date."

Warhammer 40,000: Space Marine 2 is niet de enige shooter die is geïnspireerd op het tafelbladspel van Games Workshop. Warhammer 40,000: Darktide is een ander goed voorbeeld, maar beide games benaderen de gameplay heel anders. In Space Marine 2 kun je spelen als een van de iconische krijgers van de keizer, wat altijd mooi meegenomen is.

Gehuld in een krachtig harnas zijn Space Marines de laatste hoop van de mensheid om Chaos en Xenos op afstand te houden. Je een weg vechten door hordes Tyranids met een kettingzwaard en een bolterpistool is een opwindende ervaring die je moeilijk kunt vergeten. Als je het niet wilt missen, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Warhammer 40,000: Space Marine 2 CD-sleutel te kopen tegen de beste prijs vóór de release.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief