Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Squirrel with a Gun is net zo gek als het klinkt

Squirrel with a Gun is net zo gek als het klinkt
NEWS16 aug. 2022 16:00

Toen we voor het eerst van Goat Simulator hoorden, was het moeilijk te geloven dat zo'n ongewoon en gek spel zo'n succes zou worden, maar we hebben de les geleerd. Er zijn nogal wat spellen die dezelfde premisse volgen als de titel van Coffee Stain Studios en ons een scenario bieden waarin we onze fantasie de vrije loop kunnen laten door de omgeving te vernietigen zoals we willen. Squirrel with a Gun voegt een vleugje klassieke platformer gameplay in de mix en, natuurlijk, geweren om een unieke ervaring te leveren die zo eenvoudig is als het maar kan. In het spel speel je als een eekhoorn die een geweer gebruikt om ravage aan te richten in een buurt.

Squirrel with a Gun is een sandbox spel met een diep accent op verkenning en schietgevechten. De hoofdpersoon is een kleine eekhoorn die een hele buurt als speelterrein heeft om te doen en laten wat je wilt. Natuurlijk zijn er agenten die je op de slechtst mogelijke manieren proberen tegen te houden, maar je kunt geweren gebruiken om ze te bestrijden. Je kunt ze niet alleen neerschieten, maar je kunt ook de terugslag van je schoten gebruiken om acrobatische manoeuvres uit te voeren en ze met onverwachte mêlee treffers te treffen. Je kunt een kleine geweer-zwaaiende ninja worden die in staat is een spoor van vernieling achter te laten terwijl je door de stad zwerft en goederen steelt.

Hoe gek het ook klinkt, Squirrel with a Gun heeft beslist aantrekkingskracht en een sterk humoristische kant. Is het immers niet grappig om een kleine eekhoorn te zien vechten tegen grote kerels? Je kunt een blik werpen op de gameplay in de eerste officiële video van Squirrel with a Gun, die onlangs via Twitter werd onthuld.

 

 

Als je je bij deze kleine eekhoorn wilt aansluiten en naar hartelust verwoesting wilt zaaien, lanceert Squirrel with a Gun in de toekomst op Steam, en het zal in onze prijsvergelijker tegen de beste prijs te koop zijn. Natuurlijk, als je geïnteresseerd bent in soortgelijke spellen, is Goat Simulator een uitstekende optie, en Stray is een ander spel waarin je je voordoet als een dier, hoewel het een heel ander soort avontuur is.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief