Eneba COM
 
 

Squirrel with a Gun

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Ontdek een onverwachte en unieke manier om van een videogame te genieten in Squirrel with a Gun. Deze simulator en shooter plaatst je in de schoenen van een klein knaagdier in een zandbakuniversum waar je kunt doen wat je wilt. Er zijn geen regels en geen grenzen in dit spel waarin je het opneemt tegen agenten in een doodnormale buurt. Ga als een kleine eekhoorn de straat op en neem geen gevangenen. Je hebt verschillende wapens tot je beschikking om de agenten uit te schakelen, maar je zult hun dodelijke mêlee-aanvallen moeten ontwijken als je een kans wilt maken om ze neer te schieten.



      Squirrel with a Gun reminisces games zoals Goat Simulator en biedt je een spannende sandbox ervaring die zo gek is als het maar kan. Je geweer is immers nog groter dan jij, en je kunt zelfs gebruik maken van de terugslag tijdens het schieten om onmogelijke plaatsen te bereiken. Squirrel with a Gun biedt je precies dat...

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Actie.

      Opmerkingen over Squirrel with a Gun

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief