Star Ocean The Second Story R voorbestellingen hebben begonnen

Star Ocean The Second Story R voorbestellingen hebben begonnen

Square Enix is nog steeds goed bezig met het opnieuw uitbrengen van een aantal van zijn klassieke games met een complete remake of met de idyllische HD-2D verzorging, zoals Crisis Core –Final Fantasy– Reunion of Live a Live. Onlangs kondigde het bedrijf het veelgeprezen tweede deel in de Star Ocean-serie aan, die terugkeert als SStar Ocean The Second Story R. Star Ocean The Second Story R, voor het eerst uitgebracht in Japan in 1998 op de PlayStation-console, keert terug als een 2,5D-remake en verschijnt op 2 november 2023.

In een nieuwe trailer die vandaag is onthuld, biedt Square Enix fans een eerste blik op Star Ocean The Second Story R. De trailer laat de nieuwe, verbluffende visuele richting van het spel zien, de gameplay boordevol actie, gevechtsscènes en geheel nieuwe karakterillustraties van serieveteraan Yukihiro Kajimoto, evenals een prachtig opnieuw gearrangeerde soundtrack van de oorspronkelijke componist, Motoi Sakuraba.

 

 

Star Ocean The Second Story R is nieuw leven ingeblazen met een charmante 2.5D-esthetiek die prachtige 3D-omgevingen combineert met nostalgische 2D-pixelpersonages en spelers zowel een klassieke RPG als een moderne spelervaring biedt. Spelers kunnen een aantal van de originele functies verwachten die de originele release zo memorabel maakten, naast gloednieuwe gameplayfuncties, waaronder snelle, realtime gevechten en gevechtsmechanismen om vijanden strategisch te verslaan, aanpasbare partijprogressie met een reeks vaardigheden, waaronder Koken, Kunst, Metaalbewerking en meer. Er zijn ook drie nieuwe moeilijkheidsstanden geïntroduceerd, waaronder "Earth", dat een standaardervaring biedt, "Galaxy", voor degenen die op zoek zijn naar een meer bevredigende uitdaging, en "Universe", voor doorgewinterde spelers die hun vaardigheden tot het uiterste willen testen.

Het epische verhaal begint met Claude, een officier van de Federatie, die naar een onontwikkelde planeet wordt getransporteerd. Terwijl hij een weg naar huis zoekt, wordt hij door een ontmoeting met een meisje genaamd Rena betrokken bij een zoektocht om haar volk te redden, precies zoals een oude profetie voorspelde. Spelers beginnen hun avontuur met Claude of Rena en afhankelijk van hun keuze veranderen de perspectieven en de bondgenoten van de spelers. Spelers leren de leden van de party kennen via het unieke 'Private Actions System', waarmee ze relaties kunnen opbouwen en verschillende eindes kunnen ontgrendelen.

De tweede Star Ocean introduceerde de dual-protagonist functie, die ook aanwezig is in het laatste deel van de serie, Star Ocean The Divine Force. In beide spellen kan de speler kiezen tussen de mannelijke hoofdpersoon uit de sci-fi wereld of de vrouwelijke, die afkomstig is van een overwegend middeleeuwse onderontwikkelde planeet.

Standaard fysieke edities van Star Ocean The Second Story R zijn nu te pre-orderen voor de Nintendo Switch, PS5 & PS4 consoles, evenals de standaard digitale editie voor PS5 & PS4 consoles en PC. Pre-orders voor de Standard Digital Edition voor Nintendo Switch zijn later beschikbaar. Spelers die de fysieke of digitale edities vooraf bestellen, ontvangen de volgende digitale content als pre-order bonus:

  •     Pangalactic Federation Longsword
  •     Forest Knuckles
  •     Sunrise Ring
  •     Set of recovery items (Mixed Berries x20 + Resurrection Potion x20)

Dus als je deze extraatjes wilt krijgen, bekijk dan onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Star Ocean The Second Story R en bereid je voor om de melkweg te verkennen naast de legendarische familie Kenny.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief