BG PPC IG EN
 
 

Star Ocean The Second Story R onthult een anime opening

Star Ocean The Second Story R onthult een anime opening

Square Enix heeft een gloednieuwe anime-openingsfilm onthuld voor de aankomende 2.5D-remake Star Ocean The Second Story R. In de opening in anime-stijl zie je de twee speelbare hoofdpersonen Claude en Rena samen met hun bondgenoten zich voorbereiden op een avontuur voordat ze het opnemen tegen een buitenaardse dreiging.

Het openingsfilmpje is geproduceerd door het animatieproductiebedrijf "Yostar Pictures". Het nummer "Stella" is geschreven door SUIREN, een Japans duo bestaande uit zanger Sui en toetsenist/arrangeur Ren, en is het hoofdthema van Star Ocean The Second Story R. Spelers kunnen zich verheugen op intense actiebeelden gecombineerd met een vrolijk nummer in deze nieuwe anime openingsfilm.

 

 

Star Ocean The Second Story R is een 2.5D remake van de RPG uit 1998 en het tweede deel in de Star Ocean serie die als laatste Star Ocean The Divine Force uitbracht. Star Ocean The Second Story R combineert prachtige 3D-omgevingen met nostalgische 2D pixelpersonages en biedt spelers zowel een klassieke RPG als een moderne spelervaring. Ondanks de overeenkomsten is de engine van het spel niet de beroemde HD-2D zoals te zien in Live a Live en Octopath Traveller II.

 Een opnieuw gearrangeerde soundtrack, nieuwe moeilijkheidsgraden, talloze verbeteringen aan de levenskwaliteit en nog veel meer doen de geliefde eigenschappen van het originele spel herleven, zoals de snelle realtime gevechten, het diepgaande vaardigheidssysteem en de privéacties, waarmee spelers relaties kunnen opbouwen met groepsleden en veel verschillende eindes kunnen vrijspelen.

Pre-orders voor de fysieke standaard edities zijn nu verkrijgbaar en bevatten de volgende digitale content.

  • Pangalactisch Federatiezwaard
  • Woudknokkels
  • x1 Set herstelvoorwerpen (x20 Gemengde bessen + x20 Wederopstandingdrankje)
  • x1 Zonsopgangring

Met de release van Star Ocean: The Second Story R kunnen spelers alle hoofdlijnen van Star Ocean op het PlayStation-systeem spelen. De console bevat de geremasterde versie van de eerste Star Ocean tot en met het zesde deel in Star Ocean: The Divine Force in de digitale winkel. De games mixen een sciencefictionperspectief met een fantasyperspectief en creëren intrigerende en zelfs hilarische momenten wanneer deze twee universums botsen. Daarnaast is de relatie tussen de personages ook een sterk punt van de serie.

Star Ocean The Second Story R is op 2 november 2023 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PS5, PS4 en PC via Steam. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in nette kortingen, bekijk onze prijsvergelijker voor de goedkoopste deals voor Star Ocean: The Second Story R en verken de mix tussen sci-fi en fantasy in deze stellaire remake.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief