Star Wars Battlefront Classic Collection ontvangt een enorme patch

Star Wars Battlefront Classic Collection ontvangt een enorme patch

Star Wars Battlefront games zijn al lange tijd favoriet bij de fans. Ze laten je niet alleen opgaan in de wereld van de Star Wars-films, maar nemen ook deel aan spannende gevechten in het heelal en belichamen zelfs een aantal van de iconische personages uit de franchise. De recente release van Star Wars Battlefront Classic Collection heeft beide games uit de serie teruggebracht in een compilatiepakket dat ook alle content bevat die is uitgebracht voor Star Wars Battlefront en Star Wars Battlefront II. Het pakket bevat ook campagnes die de verschillende afleveringen in de saga overspannen en laat je deelnemen aan massale multiplayergevechten voor maximaal 64 spelers die de toekomst van het sterrenstelsel zullen bepalen met de rivaliteit tussen de Sith en de Jedi als achtergrond.

Een ruwe release

De komst van Star Wars Battlefront Classic Collection maakte alle fans van Star Wars enthousiast. Het spel werd echter uitgebracht met een aanzienlijk aantal problemen die de spelervaring op verschillende niveaus verstoorden. Gelukkig is de eerste grote update voor het spel twee dagen geleden geland om het merendeel van die problemen te verhelpen. De patch was in eerste instantie alleen beschikbaar voor de PC-versie van Star Wars Battlefront Classic Collection, maar wordt binnenkort ook uitgebracht voor de consoleversies van het spel. Van visuals en besturing tot specifieke balans- en botsingsproblemen, deze eerste update dekt een breed scala aan problemen, maar het zal niet de laatste zijn. Ontwikkelaar Aspyr heeft al bevestigd dat de studio werkt aan een nieuwe update met meer fixes die wordt uitgebracht zodra deze klaar is.

 

 

Na de patch is de gameplay-ervaring in Star Wars Battlefront Classic Collection aanzienlijk verbeterd, en het wordt vast nog beter met toekomstige updates. Als je het spel al speelt en bugs hebt opgemerkt, kun je deze melden bij Aspyr, die al om medewerking van de spelers heeft gevraagd. Hoe dan ook, als je je nog moet verdiepen in deze Star Wars-ervaring, is het dankzij de nieuwe fixes een stuk aan te bevelen en kun je met onze prijsvergelijker een Star Wars Battlefront Classic Collection CD-sleutel bemachtigen en je vandaag nog aansluiten bij je favoriete factie.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Aspyr
  • Ontwikkelaar : Aspyr
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 13 maart 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief