Eerste Star Wars Outlaws gameplay onthuld

Eerste Star Wars Outlaws gameplay onthuld

De eerste open-wereld game in het sci-fi universum, Star Wars Outlaws, is officieel getoond tijdens Ubisoft Forward. De beelden tonen nieuwe gevechts- en verkenningsfuncties en de introductie van een personage dat uniek is voor de franchise.

Volgens Massive speelt de game zich af tussen de gebeurtenissen van de films The Empire Strikes Back en Return of the Jedi. Het spel wordt gespeeld door de dief Kay Vess en haar kleine vriend Nix. De titel laat de oorzaken en gevolgen zien van een van de grootste overvallen die de Outer Rim ooit heeft gezien.

Daarnaast zal Star Wars Outlaws content bevatten die belooft de herinneringen van fans op te rakelen. Te midden van ongekende gameplay-elementen, zoals het gebruik van schepen door de ruimte, zullen bekende personages uit de hele melkweg betrokken zijn bij het actie-avonturenverhaal. Bekijk de gameplay hieronder:

 

 

Ubisoft onthult veel van de gameplayfuncties van Star War Outlaws. De officiële website beschrijft ze als volgt:

DISCOVER A GALAXY OF OPPORTUNITY

Explore distinct planets with bustling cities and cantinas before racing across sprawling outdoor landscapes on your speeder. Each planet brings new adventures, unique challenges, and enticing rewards if you're willing to take the risk.

EMBARK ON HIGH-STAKES MISSIONS

Take on high-risk, high-reward missions from the galaxy's crime syndicates. Steal valuable goods, infiltrate secret locations, and outwit enemies as one of the galaxy's most wanted. Every choice you make influences your ever-changing reputation.

Volgens de beelden hebben deze missies met hoge inzet een wanted-systeem dat lijkt op dat van de GTA-serie. Navid Khavari, de narratieve regisseur van de titel, bevestigde het bestaan van de functie in een interview met GameRadar+.

De hoofdpersoon Kay Vess zal een reeks confrontaties moeten oplossen in het hele melkwegstelsel, en blijkbaar zullen haar beslissingen niet iedereen bevallen. Volgens de daden van het personage zullen facties, vakbonden en andere groepen in de saga op verschillende manieren reageren, door voordelen te geven of interacties te blokkeren op basis van hun reputatie. Als ze lokale wetten overtreedt in Star Wars Outlaws, zal ze de prijs betalen door vervolgd te worden en kan haar reputatie in sommige landen zelfs aangetast worden.

Met LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en Star Wars Jedi: Survivor is de serie nog steeds bezig met gelicenseerde spellen en het lijkt er niet op dat ze aan de rem gaat trekken. Star Wars Outlaws wordt in 2024 verwacht voor Xbox Series S|X, PlayStation 5 en PC. Als je zin hebt om intergalactische misdaden te plegen, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Star Wars Outlaws.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief