Star Wars Squadrons krijgt nieuwe inhoud

Star Wars Squadrons krijgt nieuwe inhoud
19 nov. 2020 17:41

Ondanks de aanvankelijke verklaring van Electronic Arts dat Star Wars: Squadrons een voltooid spel was en dat het geen extra inhoud zou krijgen, lijkt het erop dat ze een andere richting voor het spel hebben gekozen. Een paar weken geleden, ontvingen de spelers van de Eskaders van Star Wars een pak van kosmetische punten om de lancering van het tweede seizoen van de Mandaloriaanse reeks van TV te vieren. Onder die punten, kon u een Baby Yoda bobblehead, een hologram, stickers, en meer vinden. Hoewel deze niet echt speelbaar zijn, is het toch een aanvulling op het spel. Meer lijken te komen in de komende weken, en deze keer zijn het geen cosmetische items.

EA heeft bevestigd dat Star Wars: Squadrons twee updates zullen ontvangen die nieuwe starfighters, een nieuwe kaart en meer zullen toevoegen. Op 25 november zullen alle spelers van Star Wars: Squadrons kunnen deelnemen aan een nieuw gevecht, Fostar Haven. het is een scenario dat je al hebt meegemaakt tijdens het verhaal voor één speler, maar het is herwerkt en dit keer zul je de multiplayer-versie in de Fleet Battle- en Dogfight-mode vervoegen. In dezelfde update worden enkele nieuwe onderdelen voor je schepen aan je arsenaal toegevoegd. Bommenwerpers en Fighters krijgen toegang tot de Boost Extension Kit en Prototype Piercing Torpedo's, waarmee ze respectievelijk een volledige boost en een bypass-schild krijgen. Interceptors en Fighters zullen ook hun offensieve capaciteiten versterken met Ion Rockets, die langzamer zijn dan hun tegenhanger, maar tegelijkertijd kunnen worden afgevuurd met andere wapens. Tot slot zullen de U-Wing en Tie Reaper in staat zijn om Anti-Material Rocket Turrets te monteren, wat hen zal helpen om kapitaalschepen aan te vallen.

 

 

Een tweede update komt op 4 december en brengt de B-Wing en de Tie Defender, een Bomber en een Fighter die hun respectievelijke vloten zullen versterken. Ze bevatten verschillende unieke onderdelen. Ook zal deze update Custom Matches introduceren, een nieuwe modus die tot vijf spelers per kant over twee teams zal plaatsen om te vechten op een van de kaarten die beschikbaar zijn in Dogfight en Fleet Battles, wat je de mogelijkheid biedt om schepen te beperken en hun statistieken aan te passen.

De aankondiging laat de deur open voor meer updates in de toekomst en dat is iets waar Star Wars: Squadrons spelers blij mee zullen zijn.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief