Kinguin HP
 
 

Krijg Star Wars: Squadrons gratis op PC

Krijg Star Wars: Squadrons gratis op PC
NEWS25 nov. 2022 12:00

Star Wars is een zeer populaire franchise die met groot succes in alle genres is bewerkt tot videogames. Van de meest recente spellen zijn Star Wars Battlefront II en Star Wars Jedi: Fallen Order behoren tot de populairste, maar de franchise heeft zelfs een LEGO-tak voor de fans van de gekleurde blokjes, die met titels als LEGO Star Wars: The Skywalker Saga de concurrentie aangaat. Tussen alle Star Wars spellen is er één die een unieke benadering van de franchise biedt. Star Wars: Squadrons is uitsluitend gericht op ruimteschipgevechten, iets wat in de meeste andere Star Wars-spellen alleen als bijzaak voorkomt. 

De release van Star Wars: Squadrons werd in 2020 met vreugde ontvangen door een gemeenschap die al heel lang Battlefront II speelde. de verandering van scenario, de spannende ruimteschipgevechten en het diepe niveau van immersie van Squadrons maakten het spel al heel snel tot een favoriet van de fans. Het maakt niet uit of je de Dark Side of de Light side verkiest, het spel heeft een spannende campagne voor je met verschillende iconische starfighters die je op verschillende missies kunt besturen. Het maakt niet uit of je liever een TIE Bomber of een Y-Wing bestuurt, Star Wars: Squadrons heeft het juiste schip voor je, elk met zijn eigen mogelijkheden en wapens.

 

 

Star Wars: Squadrons bevat ook multiplayergevechten waarin je het tegen andere spelers kunt opnemen in twee verschillende standen. In Dogfight strijden twee teams van vijf spelers tegen elkaar om te zien wie er meer schepen vernietigt, terwijl Fleet Battles massale gevechten zijn met specifieke doelstellingen.

Mis deze kans niet en haal je gratis exemplaar van Star Wars: Squadrons op PC. Je hoeft alleen maar naar de Epic Games store te gaan en het met je account te claimen. Het spel zal permanent aan je bibliotheek worden toegevoegd en je kunt het zo vaak spelen als je wilt. Vergeet niet dat als je op zoek bent naar meer Star Wars spellen, onze prijsvergelijker het beste hulpmiddel is om spellen als het aankomende Star Wars Jedi: Survivor goedkoop te kopen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Are you ready to travel to the Wizarding World in Hogwarts Legacy? - 62
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief