Instant Gaming EU
 
 

Star Wars: The Old Republic uitbreiding Legacy of the Sith lanceert in december

Star Wars: The Old Republic uitbreiding Legacy of the Sith lanceert in december

De populariteit van Star Wars kent geen grenzen, en bereikt alle videogame genres. Star Wars: The Old Republic is een MMORPG waarin je je kunt onderdompelen in het sci-fi universum van de franchise en de rol van een held kunt aannemen, terwijl je op avontuur gaat door de melkweg terwijl je missies uitvoert en het opneemt tegen machtige vijanden van allerlei soort. Het spel kwam in 2011 uit, en talloze spelers hebben sindsdien voor de Lichte en de Duistere kant gevochten. De aanstaande release van een nieuwe uitbreiding heeft opnieuw de aandacht getrokken van de fans van de franchise. 

Legacy of the Sith is een nieuwe uitbreiding voor SWTOR, en het zal de meest impactvolle tot nu toe zijn door de gameplay veranderingen die het brengt. Het nieuwe vechtstijlsysteem zal spelers in staat stellen vaardigheden en wapens van verschillende archetypen te combineren, in plaats van beperkt te zijn tot één klasse die zich bij level 10 opsplitst in twee verschillende gespecialiseerde klassen. De mate van klassenaanpassing en keuzevrijheid die dit brengt is gewoon waanzinnig in een spel dat voor elke mogelijke rol zeer vastomlijnde archetypen en klassenmeta had. 

 

 

Behalve dat bevat Legacy of the Sith ook een nieuwe verhaallijn die de spelers naar Manaan brengt op het spoor van Darth Malgus, een afvallige Sith. De uitbreiding bevat ook een nieuw flitspunt op een bevroren planeet en een operatie die de spelers tegen een mysterieuze Sith sekte zal uitspelen.

Legacy of the Sith uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic lanceert op 14 december 2021. Je hebt meer dan genoeg tijd om je erop voor te bereiden, of je het spel nu al speelt of niet. SWTOR volgt een free-to-play model dat je toegang geeft tot het hele spel, maar met beperkingen die je kunt opheffen door een abonnement op het spel te nemen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief