Star Wars: The Old Republic's volgende uitbreiding richt zich op de Sith

Star Wars: The Old Republic's volgende uitbreiding richt zich op de Sith

Star Wars: The Old Republic draait al een tijdje mee. Het is tien jaar geleden dat het massaal multiplayer online rollenspel gebaseerd op het Star Wars universum uitkwam en sindsdien heeft het spel veel veranderingen en veel extra inhoud gekregen. De belangrijkste verandering betrof het bedrijfsmodel, dat nu een free-to-play hybride is met een optionele abonnementsbijdrage die je toegang geeft tot extra inhoud en functies. Maar Star Wars: The Old Republic is nog steeds een favoriet van de fans van de licentie, en het bevat geweldige verhaallijnen voor elk van de klassen in het spel, die het levelen van je personages tot een epische ervaring maken.

Dit jaar wordt het spel tien jaar oud, en BioWare heeft een nieuwe uitbreiding voor Star Wars: The Old Republic aangekondigd die in december moet verschijnen samen met de viering van het jubileum. Met de naam Legacy of the Sith ziet de nieuwe uitbreiding de terugkeer van de beruchte Darth Malgus, en het brengt je naar de verste uithoek van de melkweg. Terwijl je zijn snode plannen probeert te stoppen, ontwikkel je je eigen gevechtsstijl met een nieuwe gameplay mechaniek waarmee je vaardigheden uit verschillende klassen kunt mengen en unieke combinaties kunt maken. Alleen deze functie is al genoeg om alle spelers enthousiast te maken, maar de uitbreiding brengt ook een nieuwe planeet om te verkennen en tal van extra missies en andere inhoud.

 

 

Star Wars: The Old Republic is misschien een van de spellen die profiteren van de huidige situatie in World of Warcraft, maar ook al is dat niet zo, het spel heeft in de loop der jaren een vrij stabiele spelersbasis behouden en dat moet voldoende zijn om te garanderen dat je geen problemen zult hebben om iemand te vinden om je avonturen mee te delen als je besluit het eens te proberen. Als je Star Wars: The Old Republic al speelt, zul je nog een paar maanden moeten wachten voor je kunt genieten van de inhoud in Legacy of the Sith. Ondertussen, zijn Star Wars Battlefront II, Star Wars: Squadrons, en Star Wars Jedi: Fallen Order misschien ook andere geschikte opties voor je.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief