BG PPC IG EN
 
 

Stellaris krijgt volgende week nieuwe inhoud

Stellaris krijgt volgende week nieuwe inhoud

Stellaris heeft al een flink aantal DLC die de spelervaring naar een nieuw niveau tillen. Paradox, de maker van de Europa Universalis serie, heeft met het spel heel goed werk geleverd en al zijn ervaring met de beroemde middeleeuwse strategie- en simulatieseries gebruikt om een schitterend sci-fi 4X strategiespel te maken waarin je een galactisch rijk kunt smeden terwijl je de verste uithoeken van het universum verkent. In Stellaris begin je als een beschaving die net de middelen om door de ruimte te reizen heeft ontdekt, en moet je de omringende stelsels verkennen, waar je grondstoffen, buitenaardse rassen, en onverwachte gevaren vindt. Naarmate je je technologie ontwikkelt, kun je verder weg reizen en je beschaving door de sterren uitbreiden.

 

 

Een nieuwe Stellaris uitbreiding komt volgende week. De Nemesis uitbreiding zal een nieuw systeem in het spel introduceren waarmee je ofwel als een snode kracht kunt spelen die het universum probeert te verwoesten, ofwel als een van de Galactic Custodians die proberen deze kwade kracht van zijn doel te weerhouden. De uitbreiding brengt nieuwe hulpmiddelen die beide facties kunnen gebruiken om de plannen van hun tegenstander te dwarsbomen, waaronder spionage en heimelijke operaties.  Maar als je niet van plan was wat geld uit te geven om Stellaris uit te breiden, gaat de lancering van Nemesis op de PC ook vergezeld van de Update 3.0 voor het spel, die geheel gratis is. Deze update, Dick genoemd naar de bekende sci-fi auteur Philip K. Dick, zal het First Contact systeem vernieuwen om spelers meer mogelijkheden te bieden wanneer hun beschaving voor het eerst een andere ontmoet, en zal de beslissingen die je op dat moment neemt ook meer impact geven. De update zal ook een pas op de plaats maken voor veel van de andere systemen in het spel, waaronder planetaire economie en organisatie.

 

 

Of je nu besluit de Nemesis uitbreiding te kopen of niet, je Stellaris spellen zullen er heel anders uitzien als Update 3.0 op 15 april arriveert, maar je hebt nog steeds recht op een geweldige ervaring in het spel.

7.51€
Stellaris
Stellaris
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief