Instant Gaming EU
 
 

Stellaris krijgt een enorme gratis update

Stellaris krijgt een enorme gratis update

Stellaris biedt de spelers een hoeveelheid inhoud die even groot is als het universum dat je in het spel kunt verkennen. Natuurlijk is het spel sinds zijn lancering flink geëvolueerd, vooral dankzij de uitgave van verschillende DLC. In de meeste gevallen gaat het bij die DLC om betaalde inhoud, maar de gemeenschap is meestal blij met de gelegenheid om de inspanningen van de ontwikkelaars te financieren om het spel in goede vorm te krijgen en blijvend te laten evolueren. Als er iets is, kan Paradox Interactive ervan beschuldigd worden de laatste jaren te veel mechanieken aan Stellaris toe te voegen, waardoor de complexiteit van het spel toeneemt met nieuwe mechanieken en variabelen, maar omdat de meeste daarvan optioneel zijn, kunnen spelers van het spel genieten zoals ze willen.

De 100ste geboortedag van de bekende Sci-Fi auteur Stanisław Lem is voor Paradox Interactive het perfecte excuus geweest om nieuwe inhoud voor Stellaris te lanceren. In plaats van een nieuwe betaalde DLC te lanceren, is Stellaris 3.1 "Lem" Update een patch die gratis inhoud toevoegt aan het basisspel en aan verschillende van de eerder uitgebrachte betaalde DLC. Als je een fan van het spel bent en die DLC gekocht hebt, heb je dus recht op heel wat nieuwigheden.

 

 

Stellaris 3.1 "Lem" Update inhoud

Basisspel: Over de meeste Traditiebomen in het basisspel zijn beperkingen opgeheven, en er zijn verschillende nieuwe opties toegevoegd, samen met een verbeterde gebruikersinterface.

Plantoïden Soortenpakket: Twee nieuwe Civics en drie nieuwe Species Traits zijn aan dit pakket toegevoegd. Plantoïden kunnen nu voedsel in Alloys omzetten en planeten terraformen tot Gaia werelden, terwijl ze nieuwe bonussen krijgen.

Mensachtigen Soort Pakket: Het nieuwe Kloonleger Origin laat natuurlijke voortplantingsmiddelen links liggen om in plaats daarvan Kloonvaten te gebruiken. Ze krijgen gevechtsbonussen, maar het aantal beschikbare Kloonvaten beperkt hun groei. Ook bieden Pleasure Seeker en AMsterful Crafter Civics je nieuwe managementopties.

Necroids Species Pack: Hive Mind rijken kunnen nu de Necrophage oorsprong kiezen. Death Cults en Reanimator Civics hebben hun mechanica herwerkt gekregen

De update bevat ook een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen voor modding. Je kunt er meer over lezen in Stellaris Development Diary op de Paradox website.

Als je meer details over de Stellaris 3.1 "Lem" Update wilt weten, kun je de officiële patch notes hier lezen. Zoals gewoonlijk kun je, om de beste prijs voor Stellaris of een van de uitbreidingen te vinden, op elk moment onze prijsvergelijker bezoeken. 

7.01€
Stellaris
Stellaris
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief