Tales of Arise breekt recordverkoop bij lancering

Tales of Arise breekt recordverkoop bij lancering

Tales of Arise heeft een zeer warm onthaal gekregen van de fans. De Tales serie bestaat al een hele tijd, en de spellen erin hebben zich verzekerd van een vrij grote schare fans die elke nieuwe uitgave steunen. Het is de moeite waard op te merken dat elk Tales spel andere protagonisten en verhalen heeft. Daarom zijn de enige dingen die titels als Tales of Zestiria, Tales of Berseria, en Tales of Symphonia gemeen hebben hun grafische stijl en het Linear Motion Battle System, dat maar weinig variaties kent in alle spellen van de serie. Dit feit heeft niet verhinderd dat Tales een van de populairste series rollenspellen is geworden. De recente release van Tales of Arise is dan ook een groot succes gebleken.

 

 

Tales of Arise release

Bandai Namco Entertainment heeft via Twitter bevestigd dat Tales of Arise een miljoen exemplaren heeft verkocht in minder dan een week na de release van het spel. Het is het snelst verkopende Tales spel ooit geworden, dat zijn voorgangers met ruime marge overtreft en de Tales franchise de 25 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd doet bereiken. Vijf jaar moeten wachten op een nieuw deel heeft de fans enthousiast gemaakt om Tales of Arise te spelen, en ze hebben zich dan ook gehaast om het spel te spelen zodra het beschikbaar kwam op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S.

 


Het verhaal in Tales of Arise is wat volwassener dan dat in andere spellen uit de serie en laat ons een geheugenverlies lijdende Dahnan slaaf, Alphen genaamd, en Shionne, een Denan rebel die aan een vreselijke vloek lijdt, begeleiden. Samen zullen ze vechten tegen Shione's volk en zich onderdompelen in een episch avontuur waarin ze een kleurrijke cast van personages zullen ontmoeten. 

Je vindt de beste prijs voor Tales of Arise al in onze prijsvergelijker, dus kijk gerust even voor je het koopt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief