Tales of Arise demo komt volgende week naar consoles

Tales of Arise demo komt volgende week naar consoles

Er gaat niets boven het gratis krijgen van spellen, maar ze gratis uitproberen komt op de tweede plaats, zeker als het vóór de lancering van het spel is, want het stelt je in staat een mening te vormen en kan het laatste zetje geven dat je ertoe brengt het te kopen. Daarom besluiten veel ontwikkelaars een gratis demo uit te brengen voordat de volledige versie van het spel uitkomt. In dit geval is het Bandai Namco die je toestaat het komende deel in de populaire Tales RPG serie gratis te proberen. Tales of Arise lanceert op 10 september, maar vooruitlopend daarop kan iedereen zelf kijken wat het spel zal bieden door een gratis demo te spelen die op 18 augustus op Xbox en Play Station consoles beschikbaar komt.

 

 

Tales of Arise is een rollenspel-actiespel dat het patroon volgt van eerdere delen in de serie. Het volgt het verhaal van Shionne, een meisje dat behept is met een vloek die pijn veroorzaakt bij wie haar aanraakt. Ze begint aan een episch avontuur om tegen haar volk te vechten met de hulp van Alphen, een slaaf van een planeet die Shionne's volk 300 jaar geleden is binnengevallen. Wat gameplay betreft bevat Tales of Arise prachtige scenario's in 3D en behoudt het Linear Motion Based System, dat directionele invoer en actieknoppen combineert om personages verschillende aanvallen en vaardigheden te laten gebruiken in gevechten. Elk spel in de serie heeft nieuwe mechanieken aan het gevechtssysteem toegevoegd, waardoor het dynamischer wordt en meer mogelijkheden krijgt, en het is een van de sleutels tot het succes van de serie.

 

 

Of je nu een fan bent van de Tales serie of niet, je mag deze kans niet voorbij laten gaan om Tales of Arise eens uit te proberen voor je het koopt. Natuurlijk hoef je alleen maar in onze prijsvergelijker te kijken om het spel tegen de beste prijs te vinden als je besluit het te kopen. Vergeet niet dat als je het spel op PlayStation 4 of Xbox One koopt, je recht hebt op een gratis upgrade naar de respectieve next-gen versie van het spel voor PlayStation 5 of Xbox Series X/S.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief