Instant Gaming EU
 
 

Middle-earth: Shadow of War

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Men dacht dat The Lord of the Rings saga een volledig verteld verhaal was, maar toen kwam Middle-Earth: Shadow of Mordor, en bewees dat er nog verhalen te vertellen waren in het land van Midden-Aarde. En nu zal het vervolg een nog groter verhaal brengen, want Middle-earth: Shadow of War komt eraan. Nog steeds in het land van Mordor, speel je opnieuw als de menselijke Ranger die bekend staat als Talion, die nog steeds is versmolten met de geest van Elf heer Celebrimbor. Ze hebben hun zoektocht om een nieuwe ring van kracht te maken voltooid, eentje die Sauron kan uitdagen en hem eindelijk kan verslaan. Nu gaan ze op pad om een leger te verzamelen in Mordor en het vervloekte rijk voor eens en altijd te vernietigen. Middle-earth: Shadow of War bouwt voort op alles wat de oorspronkelijke game deed, door je niet alleen grootse gevechten te geven om aan deel te nemen, maar ook om je leger op een zeer persoonlijke manier op te bouwen via het Nemesis-systeem. Nu kun je nog gedetailleerder te werk gaan bij het opbouwen van je generaals via interacties met hen. Maar zelfs meer dan dat, terwijl de eerste game meer een hack-n-slash aangelegenheid was, biedt Middle-earth: Shadow of War je een diepgaande RPG ervaring om je meer persoonlijke keuzes te laten maken voor wie je bent en hoe je vecht in de strijd. Dit alles past in een verhaal dat je alles wat je weet over Middle-Earth zal doen heroverwegen.



    Middle-Earth: Shadow of War rust niet op het succes van zijn voorganger, integendeel, hier zijn de nieuwigheden aanwezig in dit opus:




    • The Nemesis system. Hoewel aanwezig in het eerste deel, is het Nemesis-systeem, dat bijdroeg aan het succes van het spel, nog meer aanwezig in Middle-Earth: Shadow of War. Ter herinnering, het Nemesis systeem stelt je in staat om informatie over je tegenstanders te krijgen, maar dat niet alleen. Het vestigt een hiërarchie onder de Urucks. Bovendien zijn al je acties ten opzichte van een vijand bepalend voor de rest van het spel. Elk personage is uniek, en als je niet goed voor je troepen zorgt, weerhoudt niets ze ervan zich tegen je te keren. Nu met het Nemesis systeem kun je je eigen leger creëren, en een nieuwe overlord benoemen als het hoofd van de forten die je zult innemen. Maar je moet kiezen, want afhankelijk van de stam van de orc die je kiest, kan de vesting, en ook de regio worden getransformeerd, naar het evenbeeld van de nieuwe leider.



     




    • The environment. Terwijl Shadow of Mordor beperkt was tot twee uitgestrekte regio's, gaat Middle-Earth: Shadow of War echter verder, en stelt de speler voor om zijn reis buiten het land van Mordor voort te zetten. Je zult de mogelijkheid hebben om Osgiliath te bezoeken of om naar Minas Morgul te gaan. Bovendien zul je in elke regio een fort vinden dat door een Warlord(of Overlord) wordt geleid. Door deze forten te bestormen zul je ook de controle over het hele gebied overnemen.



      • Fortress Assault. Vestingbestorming is een centraal gameplay-element in Middle Earth: Shadow of War. Dankzij de nieuwe ring van macht die door Talion is gesmeed, kun je je vijanden onderwerpen en ze in de gelederen van je leger laten opnemen. En met je leger moet je de bolwerken van elke regio bestormen en de overheerser uitschakelen om de controle over te nemen, en zo Sauron te verzwakken. Maar je zult je voor elke aanval moeten aanpassen, want de overlord zal speciale krachten hebben, afhankelijk van zijn stam van herkomst. Hij kan je bijvoorbeeld beletten bepaalde vaardigheden van je ring te gebruiken, waardoor je gedwongen wordt je strategie aan te passen. Door commandanten en onderofficieren te onderwerpen, kun je ze je gelederen laten versterken, maar ook spionnen creëren om in een ander fort te infiltreren. Inderdaad, je kunt spionnen plaatsen om door de verdediging van je vijanden te komen. Deze spionnen kunnen ook zeer nuttig zijn bij het voorbereiden van de inname van de forten, bijvoorbeeld door het plaatsen van explosieven op strategische punten. Maar dat is nog niet alles, je macht is niet beperkt tot de orcs, je kunt de controle nemen over elke vijandelijke eenheid, ¡zoals een draak! Zodra het fort onder jouw controle is, moet je zorgvuldig een van je handlangers uitkiezen om hem de nieuwe opperheer te maken. Kies goed, want je ziet hem misschien toetreden tot de rangen van Sauron.




      • Skills. Altijd vergezeld door Celebrimbor om je bij te staan in gevechten, Middle-Earth: Shadow of War gevechten zijn dynamischer dan ooit dankzij een nieuwe vaardigheidsboom. Spelers die de voorkeur geven aan infiltratie zullen blij zijn, want deze stijl van spelen is sterk verbeterd om meer mogelijkheden toe te staan. In de Talent Tree vind je de Predator-tak met vaardigheden als Spectral Sequence, waarmee je een reeks moordaanslagen kunt uitvoeren, Spectral Race, waarmee je je snel over korte afstanden kunt verplaatsen, of Contagion, waarmee je je vijanden kunt vergiftigen en ze iedereen in de buurt kunt laten aanvallen.




      • Equipment. Om het op te nemen tegen de krachten van Sauron heb je natuurlijk uitrusting nodig die deze naam waardig is. Om krachtige wapens te verkrijgen, zul je hooggeplaatste vijanden moeten verslaan. Je kunt je wapens upgraden door uitdagingen aan te gaan. Bovendien hebben Epic-wapens speciale vaardigheden die je kunt vrijspelen door een specifieke actie uit te voeren. De Rohirrim Dagger kan bijvoorbeeld profiteren van een bonus van 25% voor sluipaanvallen op brandende vijanden. Runen en edelstenen kunnen op je harnassen en wapens worden aangebracht om je verschillende bonussen te geven. Om edelstenen aan je uitrusting toe te voegen, moet je slots kopen om ze in te doen en van hun effect te genieten. Runen kun je net als wapens verbeteren door uitdagingen aan te gaan. Daarnaast vind je verschillende sets van uitrusting die ook bonussen geven. Je krijgt betere bonussen door een bepaald aantal van deze sets uit te rusten.



    Lees verder

    Beste prijzen voor Middle earth Shadow of War

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Middle-earth: Shadow of War

    Flo
    Flo
    9 okt. 2017 18:17on dlcompare.fr
    Une tuerie !
    Een killer!
    gvaudan
    gvaudan
    27 sep. 2017 09:26on dlcompare.fr
    Il y aura bien des micro-transactions. Malgré les paroles rassurantes des dev qui assurent qu'ils font les tests d’expérience de jeu sans les activer, et que donc elle ne gêneront pas le déroulement du jeu, il n'en reste pas moins qu'ils conservent la fonction. Donc soit vous achèterez en jeu pour vous faire couillonner car ça ne vous donnera aucun avantage, soit ça vous en donnera quand même et donc l’expérience de jeu sera bel et bien transformée en Pay to Win...
    Er zullen micro-transacties zijn. Ondanks de geruststellende woorden van de devs die ons verzekeren dat ze de spelervaring testen zonder ze in te schakelen, en dat ze niet zullen interfereren met de gameplay, blijft het een feit dat ze de functie behouden. Dus of je koopt in het spel om genaaid te worden omdat het je geen voordeel oplevert, of het levert je toch wat op en zo wordt de spelervaring echt omgetoverd tot een Pay to Win...
    Frédéric Vidal
    Frédéric Vidal
    9 mrt. 2017 07:59on dlcompare.fr
    Il à l'ére vraiment sympas comme jeu j'ai hâte. ...
    Het ziet eruit als een heel leuk spel, ik kan niet wachten.
    • Technische informatie

    • Officiële website : Middle earth Shadow of War
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
    • Ontwikkelaar : Monolith Productions
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 9 oktober 2017
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7 (64-bit)
      • CPU : Core i5-2300 / FX 4350
      • RAM : 6 GB
      • GPU : GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870
      • Opslagruimte : 70 GB
      • Aanbevolen
      • OS : Windows 10 (64-bit)
      • CPU : Core i7-3770 / FX-8350
      • RAM : 12 GB
      • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon RX 480
      • Opslagruimte : 70 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief