The Great Ace Attorney Chronicles is al verkrijgbaar

The Great Ace Attorney Chronicles is al verkrijgbaar

Als het op opsporingsspelletjes aankomt, biedt de Phoenix Wright: Ace Attorney serie biedt de spelers een vrij unieke ervaring, en het is in de loop der jaren een zeer populaire titel geworden. Het verdedigen van je cliënten voor een rechtbank dient als een zeer overtuigende manier om onderzoeksmechanismen in de serie te introduceren en zet ook de sfeer voor een meeslepende ervaring die heel belonend aanvoelt als je bezwaar maakt bij het tribunaal en overgaat tot het uiteenzetten van de resultaten van je onderzoek. Maar Phoenix Wright dient ook als inspiratie voor andere spellen, in dit geval The Great Ace Attorney Chronices, een compilatie van twee spellen waarin een andere hoofdpersoon voorkomt en ons meeneemt op een onvergetelijke reis naar het verleden om nieuwe zaken op te lossen.

The Great Ace Attorney Chronicles omvat The Great Ace Attorney Adventures en The Great Ace Attorney 2: Resolve, twee afzonderlijke spellen die het verhaal volgen van Ryunosuke Naruhodo, een advocaat die belast is met het onderzoeken van verschillende zaken in het Victoriaanse tijdperk. Elk van de spellen speelt zich af op verschillende plaatsen, waarbij je Japan en Londen kunt bezoeken, en ze bieden je allebei verschillende zaken die je moet oplossen om je cliënten voor de rechter te verdedigen en uit te zoeken wie de echte dader is. Met zijn visuele romanachtige gameplay volgen de spellen in The Great Ace Attorney Chronicles hetzelfde patroontje als de spellen van Phoenix Wright, en je moet verdachten ondervragen, de plaats van het misdrijf onderzoeken, bewijsmateriaal zoeken, en tenslotte in elk geval uitzoeken wat er gebeurd is om tijdens het proces een passend pleidooi te kunnen houden. Met een kleurrijke cast van personages en gedetailleerde scenario's biedt dit pakket je de beste manier om van dit nieuwe avontuur te genieten.

 

 

Of je nu een fan bent van Phoenix Wright: Ace Attorney of niet, The Great Ace Attorney Chronicles is een heel interessant spel om te spelen als je iets te doen wilt hebben tijdens je ontspanning deze zomer.  Het is al verkrijgbaar op de PC, PlayStation 4, en Nintendo Switch. Je vindt het tegen de beste prijs in onze prijsvergelijker, natuurlijk.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief